Sparbanken Skåne söker Kundansvarig Rådgivare Företag till Bankområde Mellersta

Vill du jobba på en av Sveriges bästa arbetsplatser?  För fjärde året i rad är Sparbanken Skåne certifierad som en utmärkt arbetsplats via Great Place to Work®. Vi söker nu en affärs- och resultatinriktad medarbetare som ska arbeta som Kundansvarig rådgivare företag. Du kommer i huvudsak att arbeta i sydöstra Skåne med prospektering för att öka våra marknadsandelar. Fokus kommer att vara på att växa inom lantbruksaffären, men du kommer arbeta med företag inom alla branscher.

I rollen som Kundansvarig arbetar du för att skapa goda och hållbara relationer med bankens företagskunder genom ett långsiktigt och tydligt affärsmannaskap. Du jobbar med att utveckla din potentiella kundbas utifrån lönsamhet, risk och kundnöjdhet. Du kommer att utgå från vårt kontor i Sjöbo.

Tjänsten innebär bland annat att du:

·       knyter nya kunder till banken och utvecklar deras affärer genom aktiv prospektbearbetning,
·       proaktivt arbetar med eget kundansvar för företagskunder i befintlig kundstock,
·       självständigt arbetar med avancerad finansiell rådgivning, gör komplexa affärsupplägg och kan förstå kundens totala behov,
·       har en hög servicegrad i syfte att ge kunden en god upplevelse av banken,
·       skapar nätverk och kompetens runt kunden genom nära samarbete med bankens specialister och
·       är aktiv och representerar banken på lokal marknad på tex. företagsnätverk och lokala event.

Din profil
Du är en utåtriktad, analytisk och engagerad person som drivs av att göra affärer. Du arbetar strukturerat och kan hålla fokus i ditt arbete för att nå bästa resultat för både banken och dina kunder. Det är viktigt för dig att skapa goda relationer med kunder och kollegor, du lever bankens värderingar och vill bidra till att nå bankens uppsatta mål. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och hur du med dessa kompletterar gruppen du ska arbeta tillsammans med.

För att lyckas i rollen behöver du gedigen kompetens av företagsrådgivning och goda kunskaper inom lantbruksaffären. Yrkesrollen kräver SwedSecs rådgivarlicens och bolånelicens samt ekonomiutbildning eller motsvarande.

Välkommen med din ansökan!
Ansök med ett personligt brev samt CV genom att klicka på ”sök tjänst”. Motivera tydligt i din ansökan varför du söker och vad du kan bidra med i rollen och till Sparbanken Skåne. . Urval kan ske löpande men vi vill ha din ansökan senast den 12 maj. Personprofilstester förekommer i urvalsprocessen.

Har du frågor om tjänsten kontakta Adam Hoff, Företagschef, tel. 0413-29549.
Kontaktperson för Finansförbundet är Marianne Olofsson, tel. 0416-26157.
Kontaktperson för SACO är Kristina Månsson 044-13 82 77.

För fjärde året i rad blev Sparbanken Skåne certifierad som en utmärkt arbetsplats via Great Place to Work® och vi är i år utsedda till Sveriges sjätte bästa arbetsplats! Som medarbetare på Sparbanken Skåne är du med och bidrar till att utveckla samhället, förverkliga drömmar och hjälpa människor att växa. Genom att låta delar av vinsten gå till lokala projekt inom idrott, kultur, utbildning och näringsliv bidrar vi till att skapa framtidstro där du bor. Detta gör oss stolta!

Läs mer om oss på www.sparbankenskane.se

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!