Sparbanken Skåne söker Kundrådgivare Spara/Låna till Kristianstad

Vill du jobba på en av Sveriges bästa arbetsplatser? För fjärde året i rad är Sparbanken Skåne certifierad som en utmärkt arbetsplats via Great Place to Work®. Kundupplevelsen är viktig och för oss börjar kundnöjdhet med engagerade och professionella medarbetare.  Citykontoret är ett kontor med puls och tempo som är en del av bankens Administrativa center. I lokalerna på Cardellsgatan arbetar vi tillsammans med 120 kollegor från olika enheter i banken. Nu söker vi en relations- och resultatinriktad kollega, som ska arbeta som Kundrådgivare Spara/ Låna.

Tillsammans är vi 20 kollegor som möter kundens behov av spontana och bokade kundmöten inom spara, låna, försäkra och betala. Som Kundrådgivare är du bankens ansikte utåt och bygger relationer både i och utanför banken, genom att vara aktiv på marknaden, delta på husvisningar och på lokala event.

Din profil
Du är en positiv, utåtriktad, flexibel och ansvarstagande person som älskar att göra affärer. Du motiveras av att bygga relationer och strävar efter att överträffa kundens förväntningar. Vi vill att du har stark drivkraft och agerar utifrån bankens värderingar samt bidrar till att nå bankens uppsatta mål genom att ta initiativ och vinna förtroende. Erfarenhet av arbete i liknande yrkesroll på privatsidan är en förutsättning. För dig är det självklart att bidra till gruppen och att dela med dig av din kunskap. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och hur du med dessa kompletterar gruppen.

Formella krav för rollen är Swedsec rådgivar- och bolånelicens samt Försäkringsdistribution Liv Privat.

Välkommen med din ansökan!
Ansök med ett personligt brev samt CV genom att klicka på ”Sök tjänst”. Motivera i din ansökan varför du söker och vad du kan bidra med till rollen och Sparbanken Skåne. Urval kan komma att ske löpande men vi vill ha din ansökan senast den 3 juli. Personprofilstester förekommer i urvalsprocessen. Tjänsten är en tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas.

Har du frågor kontakta Jenny Davidsson, Kontorschef Kristianstad City, telefon 044-13 86 53
Kontaktperson för Finansförbundet är Malin Nyman, telefon 0451-430 68
Kontaktperson för SACO är Kristina Månsson 044-13 82 77.

För fjärde året i rad blev Sparbanken Skåne certifierad som en utmärkt arbetsplats via Great Place to Work®. I år behöll vi vår på listan som Sveriges sjätte bästa arbetsplats! Som medarbetare på Sparbanken Skåne är du med och bidrar till att utveckla samhället, förverkliga drömmar och hjälpa människor att växa. Genom att låta delar av vinsten gå till lokala projekt inom idrott, kultur, utbildning och näringsliv bidrar vi till att skapa framtidstro där du bor. Detta gör oss stolta! Läs mer om oss på www.sparbankenskane.se 

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!