Sparbanken Skåne söker Kundrådgivare Spara/Låna till Simrishamn

Vi investerar i framtiden. Vill du dela den med oss?

 Som medarbetare på Sparbanken Skåne är du en i gänget på en av Sveriges bästa arbetsplatser! Vi vilar tryggt i våra värderingar – var öppen, ta initiativ, vinn förtroende. Dessa värderingar speglar hur vi jobbar tillsammans, men också hur vi arbetar med våra kunder. Som sparbank går delar av vår vinst tillbaka till den bygd där vi tillsammans bor och verkar. När man jobbar hos oss är man med och bidrar till att utveckla samhället, förverkliga drömmar och hjälpa människor att växa. Detta – som kallas sparbanksidén – har varit grunden för vår affärsidé i 200 år. Vi bidrar till att skapa framtidstro där du bor och det gör oss stolta! Vill du vara med på vår tillväxtresa i södra Skåne så kan en tjänst hos oss vara något för dig! 

Vi fortsätter att satsa i Simrishamn och söker därför ytterligare en medarbetare som vill vara med på vår tillväxtresa. Vi söker dig som är erfaren rådgivare på privatsidan och brinner för att förbättra våra kunders ekonomi genom en god finansiell rådgivning. 

Som rådgivare hos oss kommer du att bidra till en utmärkt kundupplevelse genom att möta våra befintliga kunders rådgivningsbehov och när du arbetar proaktivt och välkomnar nya kunder till banken.  Hos oss är det viktigt att du som rådgivare får mycket tid till att möta kund, vilket vi skapar möjlighet till genom internt administrativt stöd i olika delar av privataffären. 

Som person är du positiv, utåtriktad och tycker det är roligt med försäljning. Du arbetar strukturerat och kan hålla fokus i ditt arbete för att nå bästa resultat för både banken och våra kunder. Du har en stark egen drivkraft, agerar utifrån Sparbanken Skånes värderingar samt bidrar till att nå våra uppsatta mål. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och hur du med dessa kompletterar kollegorna på Sparbanken Skåne. 

För att lyckas i den här rollen hos oss behöver du ha erfarenhet av arbete med ekonomisk rådgivning och kreditgivning. Swedsecs Rådgivarlicens (inklusive slutförd Mifid-handledning), Bolånelicens samt certifiering i Försäkringsdistribution är ett krav.

Välkommen med din ansökan!
Ansök med ett personligt brev samt CV genom att klicka på ”sök tjänst”. Motivera tydligt i din ansökan varför du söker och vad du kan bidra med i rollen och till Sparbanken Skåne. Personprofilstester förekommer i urvalsprocessen och senast den 12 juni vill vi ha din ansökan.

Har du frågor kontakta Caisa Persson, Bankchef BO Mellersta, telefon 0414 – 678681.
Kontaktperson för Finansförbundet är Jessica Malmqvist telefon 0414-678683.
Kontaktperson för SACO är Kristina Månsson 044-13 82 77.

Sparbanken Skåne är den närvarande banken för människorna, näringslivet och samhället. Vi är en stark regional sparbank med hög tillgänglighet, smarta tjänster och grundläggande sparbanksvärderingar. Tillsammans med våra ägare stöttar vi olika samhällsprojekt i området där vi verkar och våra beslut fattas alltid nära kunden.

Läs mer om oss på www.sparbankenskane.se 

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!