Sparbanken Skåne söker Kundrådgivare Spara/Låna till Svalöv/Eslöv

Vi investerar i framtiden. Vill du dela den med oss?

Som medarbetare på Sparbanken Skåne är du en i gänget på en av Sveriges bästa arbetsplatser! Vi vilar tryggt i våra värderingar – var öppen, ta initiativ, vinn förtroende. Dessa värderingar speglar hur vi jobbar tillsammans, men också hur vi arbetar med våra kunder. Som sparbank går delar av vår vinst tillbaka till den bygd där vi tillsammans bor och verkar. Nu söker vi dig som vill vara med och bidra till att utveckla samhället, förverkliga drömmar och hjälpa människor att växa i rollen som Kundrådgivare Spara/Låna.

Till den här rollen söker vi dig som är erfaren rådgivare och brinner för att förbättra våra kunders ekonomi genom en god finansiell rådgivning inom hela privataffären. Du kommer att arbeta på två av våra kontor – i Svalöv och Eslöv. På de här två kontoren är vi totalt 30 kollegor som arbetar nära tillsammans som en enhet. Kontoren utmärker sig genom att vi är ett härligt gäng som jobbar bra tillsammans och nära våra lokala marknader. Tjänsten utgår från Svalövskontoret med dess kunder och marknad, men med schemalagd arbetstid även i Eslöv ett par dagar i veckan.

Tjänsten som Kundrådgivare innebär bland annat att du:

·       arbetar med spontana och bokade kundmöten inom låna, spara, betala och försäkra,
·       har en hög servicegrad i syfte att ge kunden en god upplevelse av banken,
·       självständigt hanterar kundens totala behov i privataffären,
·       har stort fokus på digitalisering,
·       kan hitta affärer hos nya och befintliga kunder,
·       kan läsa av kundens totala behov och slussa när annan kompetens behövs samt och
·       är aktiv på lokal marknad på t ex husvisningar och lokala event

Du är en positiv, utåtriktad, flexibel och ansvarstagande person som tycker det är roligt att förmedla bankens produkter. Du motiveras av kundmöten och strävar efter att ge allra bästa service. Vi vill att du har stark drivkraft och agerar utifrån bankens värderingar samt bidrar till att nå bankens uppsatta mål. För att lyckas måste du tycka om att göra affärer och vara öppen för att skapa goda relationer med människor, både i och utanför banken. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och hur du med dessa kompletterar gruppen.

Tjänsten kräver Swedsec rådgivar- och bolånelicens samt att du är certifierad försäkringsdistributör. Erfarenhet av bolånerådgivning och intresse för sparaaffären är meriterande.

Välkommen med din ansökan!
Ansök med ett personligt brev samt CV genom att klicka på ”sök tjänst”. Motivera tydligt i din ansökan varför du söker och vad du kan bidra med i rollen och till Sparbanken Skåne. Personprofilstester kan förekomma i urvalsprocessen och senast den 4 oktober vill vi ha din ansökan.

Har du frågor kontakta Eva-Lotta Fagerberg, Kontorschef Eslöv, telefon 0413-29559.
Kontaktperson för Finansförbundet är Anne Ingvert, telefon 0418-78618.
Kontaktperson för SACO är Kristina Månsson, telefon 044-13 82 77

För fjärde året i rad blev Sparbanken Skåne certifierad som en utmärkt arbetsplats via Great Place to Work®. I år klättrade vi på listan och vi är nu Sveriges sjätte bästa arbetsplats! Som medarbetare på Sparbanken Skåne är du med och bidrar till att utveckla samhället, förverkliga drömmar och hjälpa människor att växa. Genom att låta delar av vinsten gå till lokala projekt inom idrott, kultur, utbildning och näringsliv bidrar vi till att skapa framtidstro där du bor. Detta gör oss stolta! Läs mer om oss på www.sparbankenskane.se 

 

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!