Sparbanken Skåne söker Kundstöd till Liv & Pension

Vill du arbeta på en av Sveriges bästa arbetsplatser?  Sparbanken Skåne är certifierad som en utmärkt arbetsplats via Great Place to Work och rankas som Sveriges sjätte bästa arbetsplats! Våra medarbetare är vår största framgångsfaktor och vi söker nu ett Kundstöd med intresse för administration kring tjänstepensionsaffären till enheten Liv & Pension. Tjänsten är tillsvidare på heltid med placering i Lund, alternativ placering är Kristianstad där enheten också finns representerad.

Vi jobbar med liv och pensionsförsäkringar för bankens företagskunder och tillsammans med dina nya kollegor ansvar du för att förbättra kundupplevelsen samt öka kvalitén och effektiviteten i vårt dagliga arbete.  

I rollen som kundstöd ingår bland annat att du:

  • Ansvarar för avstämning av kund- och försäkringsuppgifter i befintligt kundvårdsprogram.

  • Har en hög servicegrad i syfte att ge kunden en god upplevelse av banken

  • Bistår våra försäkringsspecialister i olika administrativa ärenden

  • Förbereder kundmöten

  • Följer upp och bevakar ärenden för försäkringsspecialistens räkning

  • Har kontakt med såväl kunder som försäkringsbolag

För att framgångsrikt arbeta i rollen har du ett stort intresse för liv- och pensionsområdet och bör ha erfarenhet av liknande arbete. Tjänstens formella krav är Swedsec rådgivarlicens samt Försäkringsdistributionsrätt Liv Företag eller motsvarande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du är en noggrann person som har lätt för att skapa relationer med andra människor, både i och utanför banken. Vidare är du prestigelös, har sinne för detaljer och tycker om att arbeta självständigt samtidigt som du kan se fördelarna med att hjälpas åt på enheten. Du behöver också ha god förmåga att planera, strukturera och behålla fokus när arbetsbelastningen periodvis är hög. Du har stark egen drivkraft och agerar utifrån Sparbanken Skånes värderingar samt bidrar till att nå enhetens uppsatta mål. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och hur du med dessa kompletterar gruppen väger tungt i urvalet.

Välkommen med din ansökan!
Skicka in ett personligt brev samt CV genom att klicka på ”sök tjänst”. Motivera tydligt i din ansökan varför du söker och vad du kan bidra med i rollen och till Sparbanken Skåne. Personprofilstester förekommer i urvalsprocessen. Intervjuer kan komma att ske löpande men senast den 30 september vill vi ha din ansökan.

Har du frågor om tjänsten?
Kontakta Chef Liv & Pension Christoffer Rantzow, christoffer.rantzow@sparbankenskane.se
Kontaktperson för Finansförbundet är Anna-Karin Wigvall, anna-karin.wigvall@sparbankenskane.se
Kontaktperson för SACO är Kristina Månsson, kristina.mansson@sparbankenskane.se

Som medarbetare på Sparbanken Skåne är du med och bidrar till att utveckla samhället, förverkliga drömmar och hjälpa människor att växa. Genom att låta delar av vinsten gå till lokala projekt inom idrott, kultur, utbildning och näringsliv bidrar vi till att skapa framtidstro där du bor. Detta gör oss stolta! Läs mer om oss på www.sparbankenskane.se

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!