Sparbanken Skåne söker Kundvärd till Lund

Vill du jobba på en av Sveriges bästa arbetsplatser? För fjärde året i rad är Sparbanken Skåne certifierad som en utmärkt arbetsplats via Great Place to Work®. Till vårt kontor på Kyrkogatan i Lund söker vi en service- och resultatinriktad medarbetare för arbete som kundvärd i kundservice. Kontoret på Kyrkogatan består av 22 medarbetare varav 6 av oss arbetar i kundservice, vi är ett glatt och ambitiöst gäng med högt i tak som nu behöver förstärkning.

Vi jobbar fokuserat mot de digitala lösningarna och prioriterar att möta kunden på bästa möjliga sätt utifrån kundens önskemål. Kontoret ligger mitt i centrum vilket innebär en stor variation av både befintliga och nya kundrelationer. Kundservice är ofta kundens första kontakt med banken och som kundvärd här ansvarar du för att lyhört och med omtanke möta alla våra kunders spontana behov av service.

Tjänsten innebär bland annat att du:

  • jobbar i kontorets team som i huvudsak möter kunden på kundens initiativ,

  • har stort fokus på digitalisering,

  • slussar och guidar till andra specialister/roller och

  • genomför KYC utifrån våra AML-riktlinjer.

Du är en positiv, flexibel och ansvarstagande person som tycker det är roligt att förmedla bankens produkter. Du motiveras av kundmöten och strävar efter att ge den bästa servicen. Du har stark drivkraft och agerar utifrån bankens värderingar samt bidrar till att nå bankens uppsatta mål. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och hur du med dessa kompletterar gruppen. För att lyckas måste du brinna för att med förstklassig service göra affärer samt skapa goda relationer med människor.

Erfarenhet av liknande arbete inom bank alternativt sälj- eller servicearbete är meriterande.

 

Välkommen med din ansökan!
Skicka in ett personligt brev samt CV genom att klicka på ”Sök tjänst” där du motiverar varför du söker och vad du kan bidra med. Personprofilstester förekommer i urvalsprocessen. Intervjuer kan komma att ske löpande men senast den 31 juli vill vi ha din ansökan.

Har du frågor kontakta Pernilla Troneby, gruppchef Kundservice, telefon 046 – 37 19 57
Kontaktperson för Finansförbundet är Jenny Oddshammar, telefon 046 – 16 23 66
Kontaktperson för SACO är Kristina Månsson, telefon 044 – 13 82 77

För fjärde året i rad blev Sparbanken Skåne certifierad som en utmärkt arbetsplats via Great Place to Work®. I år klättrade vi på listan och vi är nu Sveriges sjätte bästa arbetsplats! Som medarbetare på Sparbanken Skåne är du med och bidrar till att utveckla samhället, förverkliga drömmar och hjälpa människor att växa. Genom att låta delar av vinsten gå till lokala projekt inom idrott, kultur, utbildning och näringsliv bidrar vi till att skapa framtidstro där du bor. Detta gör oss stolta!

Läs mer om oss på www.sparbankenskane.se 

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!