Speditör till On-Site Exhibitions i Göteborg – Vi älskar transporter!

Trivs du med att arbeta med serviceinriktade logistiklösningar, där ingen dag är en andra lik? Är du en speditör som gillar utmaningen med att arbeta brett med mässtransporter och eventlogistik?

On-Site Exhibitions är specialister på mässor och spedition sedan 1997. De har  sitt huvudkontor i Göteborg men har hela världen som arbetsplats. On-Site Exhibitions älskar transporter och nu söker vi efter en likasinnad till teamet i Göteborg.

Om Tjänsten

Som speditör på On-Site Exhibitions kommer du arbeta och ansvara för hela kedjan från inkommen förfrågan till leverans samt returtransport. Du ansvarar för att koordinera transporter inom väg-, flyg- och sjöspedition, i huvudsak till och från olika länder runt om i världen, men även inrikes. På inkommande förfrågningar kommer du göra en kalkyl, utforma offerter samt följa upp dessa. När en order är tagen är det dags att boka och planera för transport och bevakning hela vägen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Kalkyl och offerter för egna projekt samt uppföljning av dessa.

 • Boka och planera frakt

 • Skicka frakthandlingar

 • Daglig kund- och leverantörskontakt

 • Uppföljning och leveransbevakningar

 • Administration av import / export-handlingar och tullhandlingar samt fakturering.

 • Resa och vara på plats innan och efter större mässor.

Utöver de huvudsakliga arbetsuppgifterna innebär tjänsten att vara behjälplig med olika arbetsuppgifter utifrån behov som kan uppstå hos övriga kollegor.

Vem är du?

Vi söker dig som har minst något års erfarenhet från spedition och som trivs med att arbete med omväxlande arbetsuppgifter. Rollen som speditör ställer höga krav på din förmåga att driva ditt arbete på ett självständigt och strukturerat sätt, även om du alltid kommer ha kollegor till din hjälp. För att lyckas i denna roll behöver dina personliga egenskaper präglas av att du är ansvarstagande, flexibel och serviceminded. Du behöver vara orädd för att föra dialogen med både kunder och leverantörer för att på bästa sätt lösa hela fraktkedjan. Hos On-Site Exhibitions kommer du ingå i sammansvetsat team så din förmåga att samarbeta är av stor vikt för tjänsten.

Dina kvalifikationer:

 • Minst 1-2 års relevant arbetslivserfarenhet inom spedition.

 • Relevant eftergymnasial utbildning inom logistik/spedition exempelvis från Yrgo eller relevant erfarenhet som motsvarar en utbildning.

 • Behärskar svenska och engelska mycket bra i både skrift och tal är ett krav.

 • God datavana Office-programmen, meriterande om du är van att arbeta i Cargo IT.

 • B-körkort är ett krav för tjänsten.

 • Eftersom tjänsten innebär resor behöver du både ha möjlighet samt se det som ett positivt inslag i arbetet.

Om On-Site Exhibitions AB:

On-Site Exhibitions är specialister på mässor och spedition sedan 1997. Vi har vårt huvudkontor på Norra Gubberogatan i Göteborg, men har hela världen som arbetsplats. Vi är hjälper svenska exportföretag med spedition och logistiklösningar till mässor över hela världen, i vårt kundregister ingår alla typer av företag och branscher. Vi löser transporter av mässgods över hela världen, allt från den som har behov av en transport vart tredje år till återkommande kunder med regelbundna mässor under hela året. För flera stora svenska företag sköter vi även logistiken när projekten löper över en längre tid och mellan flera länder. För mer information läs på www.onsitegroup.se

Vad kan On-Site Exhibitions AB erbjuda dig?

Vi erbjuder dig ett roligt och omväxlande arbete i ett mindre företag, med internationella kontaktytor och mycket god tillväxtpotential. Som anställd på On-Site kommer du ingå i ett härligt prestigelöst team med gedigen kompetens som du alltid kan bolla dina utmaningar med.  Vi har högt i tak, nära till beslut och vårt gemensamma mål är att alltid göra kunderna mycket nöjda med både bemötande och leveranser. Vi är mån om vår personal och ger både marknadsmässig lön och förmåner. Vi sitter i ljusa och trevliga lokaler på Norra Gubberogatan i Göteborg.

Välkommen med din ansökan!

Snabbfakta:
Företag: On-Site Exhibitions AB
Tjänst: Speditör 
Tillträde: Efter överenskommelse
Placeringsort: Göteborg
Sista ansökningsdag: 2022-10-10

Ansökan: Vi arbetar med löpande urval så ansök omgående! Ansökan sker endast genom www.adwisehr.se Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med rekryteringskonsult Ann-Charlotte Bjurbäck på AdwiseHR AB, telefon 0737-77 18 69. Ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt och i enlighet med GDPR.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!