Spolbilschaufför till Fastighetsavdelningen i Helsingborg

Spolbilschaufför till fastighetsavdelningen i Helsingborg

Inom vår fastighetsavdelning växer vi och behöver förstärkning av en duktig spolbilschaufför.

Som spolbilschaufför spenderar du en stor del av dagen inomhus hos våra fastighetskunder. Därför är det viktigt att du är serviceinriktad och gillar att ha kundkontakt. Du utför underhållsspolningar i kök och badrum samt akuta stoppspolningar. Ledningsfräsning förekommer också.

Förutom att du blir en del av ett trevligt team ingår anställningsförmåner som friskvårdsbidrag samt rabatterade priser på drivmedel och sjukvårdsförsäkring. Lön enligt överenskommelse.

Arbetstiden är förlagd på dagtid, kl. 7-16, måndag-fredag. I uppdraget ingår även jourarbete på kvällar och helger. I den här tjänsten utgår du från Helsingborg.

Krav: För att lyckas i den här tjänsten behöver du ha B-körkort och uttrycka dig flytande på svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du har BE-körkort eller C-körkort samt YKB.  

Vid frågor får du gärna kontakta Oliver Axelsson på 010-4500512 eller oliver.axelsson@pulsab.se

Välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 15 oktober. Din ansökan ska innehålla ett CV som beskriver dina tidigare erfarenheter, samt ett personligt brev där du beskriver varför just du skulle passa för den här tjänsten.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!