Spontanansökan

Malmberg är en global marknads- och teknikledare inom cleantech. Ett svenskt familjeägt företag grundat 1866, vårt primära fokus är design, produktion och utveckling av teknik och lösningar för vattenrening, biogas uppgradering, geoenergi och borrning. Malmberg arbetar för en bättre framtida miljö under mottot ”We’re Generation Zero.”

Vill du ha ett jobb där du kan göra skillnad, jobba med ny teknik, och få chansen att utvecklas? Följ med oss på vår resa mot ingenting!

Vi söker ständigt efter drivna och entreprenöriella personer som delar vår vision om att förbättra miljön och leverera tekniska lösningar i världsklass. Vi vill gärna höra mer om dig och berätta varför vi tycker att Malmberg är ett kul ställe att jobba på, och se hur just du skulle kunna passa in. Kanske är du vår nästa processingenjör, säljare, konstruktör, projektledare, svetsare eller HR-medarbetare?

I ansökan bifogar du ditt CV och ett personligt brev där du berättar om dig själv och vad du är intresserad av och vad som lockar med Malmberg.  När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Vad händer sen?

Din ansökan sparas i vår kandidatbank för spontanansökningar under det år du skickar in ansökan.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!