Spontanansökan

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med drivna personer som vill arbeta hos oss, antingen som jurist/advokat eller i en av våra supportfunktioner.

Du kommer till en advokatbyrå som värnar om sina anställda och som aktivt arbetar med en personlig och professionell utveckling. Atmosfären är prestigelös och vi arbetar tillsammans i team. Vårt sätt att arbeta gör att vi får en fin gemenskap, en lärande organisation och kan ge våra kunder en högkvalitativ tjänst.

Våra nyanställda introduceras i verksamheten med ett introduktionsprogram och med hjälp av en mentor. Hos oss får du en plattform för att växa.

Vi är en modern advokatbyrå sett till kontorsmiljö, arbetsmiljö och arbetssätt. Vi sitter i nya fina lokaler i miljöcertifierade moderna byggnader nära centralstationerna i både Malmö och Lund. För närvarande är vi ett 40 tal anställda.

Vi rekryterar löpande till samtliga av våra funktioner och om ett behov hos oss uppkommer som matchar din profil kommer vi att höra av oss.

Du ansöker genom att ladda upp ditt cv, betyg och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi tar inte emot ansökningar via epost. Genom att skicka din ansökan till oss godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter i syfte för oss att utvärdera din ansökan och i syfte att fullfölja våra skyldigheter enligt lag. Rekryteringsverktyget till vilken du skickar din ansökan, hanteras endast av ett fåtal behöriga personer med sekretess i förhållande till tredje man och övrig personal på byrån.

Trägårdh Advokatbyrå är en resursstark och resultatorienterad affärsjuridisk advokatbyrå som kombinerar högkvalitativ juridisk rådgivning med affärsmässig insikt och förståelse. Vi kombinerar tung erfarenhet med ung kompetens. Våra specialområden är bolagsrätt, företagstransaktioner, arbetsrätt, fastighetsrätt, entreprenadrätt, kommersiell hyresrätt, tvistemål och insolvensrätt. Läs gärna mer om oss på www.tragardh.se

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!