Spontanansökan

Vad roligt att du är intresserad av att jobba, göra praktik eller examensarbete på Luleå miljöresurs!

Lumire, Luleå Miljöresurs AB, är ett kommunalt bolag för vatten och avlopp, avfallshantering, återvinning och återbruk. Lumire ägs av Luleå kommun och vi är 200 medarbetare som säkerställer att alla Luleåbor har ett friskt och välsmakande dricksvatten i kranen och att avfall och avlopp tas om hand på ett cirkulärt sätt.

Genom att samordna vatten- och avfallsfrågorna i samma bolag är vi en stark aktör inom hållbar miljöteknik och samhällsbyggnad.

Lumire befinner sig i en spännande utvecklingsfas och är en självklar aktör i arbetet med den gröna omställningen och ett hållbart Luleå.  Tillsammans gör vi Luleå hållbart.

En spontanansökan är en ansökan som inte är kopplad till en utannonserad tjänst. Det kan också kallas för intresseanmälan. Du meddelar helt enkelt ditt intresse för ett framtida jobb hos oss. Det innebär att vi kontaktar dig om vi har något uppdrag som kunde vara aktuellt. För annonser där vi aktivt söker kandidater ber vi dig bevaka www.lumire.se. I en spontanansökan bifogar du ditt cv och personliga brev som vanligt.

Här kan du också lämna din ansökan för examensarbete eller praktik. 

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!