Spontanansökan

Vad kul att du är intresserad av att jobba hos oss! Fyll i ansökan nedan och ta gärna kontakt med någon av oss så berättar vi gärna mer.

Ansökan

Du ansöker snabbt och enkelt genom att fylla i ansökningsformuläret nedan. Bifoga ditt CV och personliga brev där du uttrycker varför du vill jobba på just Innovation Skåne och vad du skulle vilja bidra med.

Om oss

Innovation Skåne är det regionala innovationsbolaget. Vi erbjuder innovationsledning och stöd till Region Skånes verksamheter och medarbetare, driver tillväxtprojekt i branscher där Skåne har stark förmåga och det finns en internationell tillväxtpotential samt hjälper entreprenörer och uppstartsbolag i Skåne med affärsrådgivning.

Vårt mål är att bidra till framtidens välfärdstjänster och regional tillväxt – genom innovation. Tillsammans med Region Skånes verksamheter, näringslivet och andra aktörer, identifierar och utvecklar vi nya möjligheter för innovation och tillväxt som stärker regionens innovationskraft.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!