Spontanansökan för drivna lagspelare som vill göra skillnad!

Är du ute efter nya spännande utmaningar?

Vi är alltid på jakt efter nya duktiga medarbetare och vi rekommenderar dig därför att skicka in ditt CV till oss.

Vem är du?

För att trivas hos oss skall du vara van vid ett högt tempo och värdesätter samarbete med dina arbetskamrater. Du bidrar med gott humör och hög arbetsmoral. Dina bidrag med goda idéer i vårt förbättringsarbete välkomnas då vi ständigt utmanar våra processer. Som person är du serviceinriktad, ordningsam, självgående och bemöter både interna och externa kunder på ett professionellt och trevligt sätt. Datorvana och datorkunskap krävs då arbetet i många moment kräver god systemförståelse.

Din profil

Dessa är ett urval av kompetenser som vi letar efter:

·         Projektledare
·         VA-ingenjörer
·         Projektingenjörer
·         Rörnätstekniker
·         Drifttekniker

Våra tjänster är oftast på heltid. Vissa av våra tjänster kräver att du måste bli säkerhetsklassad, då görs en registerkontroll och du måste ha svenskt medborgarskap. Glöm inte att skriva i din ansökan vad du är intresserad av för typ av tjänst.

Om vårt företag

Vi som arbetar på NSVA vet att vi har ett av de viktigaste jobben som finns. Vi ska se till att det kommer rent vatten ur kranen och att det vatten vi släpper ut är fritt från gifter och föroreningar. Det är en uppgift som inte bara kräver den yppersta av kompetenser utan även ett stort ansvar från var och en av oss. Vilken uppgift du än har på NSVA så är din delaktighet och arbetsinsats en viktig del i det pussel som gör att vi kan leverera det resultat som samhället förväntar sig av oss. Med öppna dialoger och aktivt kunskapsutbyte lägger vi fundamentet för ett företag där kompetens, ansvar och arbetsglädje driver oss. Vi är idag ca 230 medarbetare.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!