Spontanansökan Butik/Gästservice

När du arbetar som säljare i Butik och Gästservice är dina uppgifter allt från att sälja biljetter/årskort och produkter i vår butiken, till att ta hand om bortsprungna barn eller föräldrar. Du är den första och ofta även den sista som gästen träffar och är därför en viktig pusselbit i gästens upplevelse. Du brinner såväl för möten med människor, som att ge den bästa servicen och vill alltid att gästen ska gå därifrån nyfiken på att upptäcka mer av Universeum.

Vår butik är en viktig del av den totala upplevelsen och anläggningen, tack vare ett brett och noggrant utvalt utbud av produkter. Du säljer allt från experiment, teknik, pedagogiska leksaker och böcker till design och presentprodukter. Vi vill alltid kunna erbjuda våra kunder det senaste och mest innovativa som finns på marknaden, allt för att komplettera den unika upplevelsen.

Ditt ansvar blir att bedriva egen försäljning i butiken och gästservice med stort fokus på varje enskild kund, samt att alltid bemöta både barn och vuxna på ett positivt och engagerat sätt. Det är viktigt att du har förmågan att ge ett snabbt och positivt bemötande till alla våra besökare. Du är en utåtriktad och glad problemlösare som gillar högt tempo och har drivkraft i försäljning. Du löser dina arbetsuppgifter både självständigt och som en del av ett arbetslag och du har även en väl utvecklad simultanförmåga

Du måste ha fyllt 18 år. Du talar svenska och engelska. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från handel eller service, men är inte ett krav.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!