Spontanansökan – generell

Intresserad av en roll i försvarssektorn?

Detta är en spontansökan för dig som vill söka dig mot försvarssektorn eller byta arbetsgivare inom sektorn.
Vi får regelbundet inofficiella förfrågningar och kan av olika skäl inte alltid utlysa dessa tjänster på vår hemsida – därför har vi en möjlighet att spontanansöka.

Det spelar ingen roll vilken befattning du haft tidigare eller hur gammal/erfaren du är. Din erfarenhet kommer tillsammans med andra delar av din bakgrund att vägas in i den totala bedömningen av din profil. Du måste klara en bakgrundskontroll och kan därmed inte förekomma i belastningsregistret. Mindre bötesbrott kan undantas.

När du ansökt kommer du att finnas i vår databas och när din kompetens blir efterfrågad kontaktar vi dig för en personlig intervju där vi går igenom din ambition och förutsättningar.

Efter att du har passerat den personliga intervjun kommer Defence Position bli din jobbagent inom försvarssektorn och hjälpa dig till ditt nästa jobb. Du bestämmer själv hur mycket information du delger och dina uppgifter hanteras endast av en person hos Defence Position.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!