Spontanansökning

ESBE står för komfort, säkerhet och energibesparing och tillhandahåller produkter för reglering av värme och kyla i fastigheter. Med mer än 100 år bakom oss har vi idag en marknadsledande position och är ett väl etablerat globalt varumärke. ESBE familjen, som är ständigt växande, består idag av drygt 210 anställda och omsätter ca 420 MSEK. Alla anställda har del i ett vinstdelningssystem och även möjlighet till delägarskap i företaget.

Vid vårt huvudkontor i Reftele har vi allt samlat under samma tak, från ide och utveckling till tillverkning. Försäljning sker över hela världen, dock främst inom Europa. Vi har egna säljbolag i Tyskland, Frankrike, Italien och Polen. Att jobba vid ESBE innebär att du kan ta del av en rad erbjudanden inom ramen av din anställning. Vi har träningslokaler i anslutning till företaget, friskvårdsbidrag, subventionerad lunch, sköterskemottagning och mycket mer. Via vår personalstiftelse kan du gå med i konstklubb, delta i olika personalaktiviteter. Vi berättar gärna mer om fördelarna med ESBE i fortsatta samtal.

Är du intresserad av att arbeta på ESBE även om vi inte har någon annons ute för tillfället är du välkommen att här lämna en spontanansökan.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!