Spontanansökningar till vår Produktion

Ludvig Svensson är ett 135-årigt familjeföretag med rötter i Sjuhäradsbygden och världen som arbetsfält. Vi erbjuder textila klimat- och miljölösningar för professionella inredare och växthusodlare. Koncernen omsätter drygt 700 MSEK och har totalt 400 medarbetare, varav 220 i Kinna.

Är du intresserad av att arbeta i vår produktion med antingen produktion av inredningstextil eller våra klimatvävar? Du måst vara beredd på att arbeta två skift då det är den vanligaste skiftformen. Våra arbetstider är 6:00-13:45 måndag-fredag ena veckan och andra veckan 13:40-22:25 må-tors samt fredagar 13:40-18:40 andra veckan.  Några i personalen arbetar ständigt helgskift eller nattskift, men det vanligaste är dock två skift. Är du flexibel, noggrann och lätt att samarbeta med har du en bra grund till att du ska trivas på Svensson. Är du dessutom fingerfärdig och händig är det också bra egenskaper att ha med sig. Vi kanske inte har en ledig tjänst just nu, men i så fall sparar vi gärna ditt cv för framtida behov, dock längst 12 månader om du inte själv vill finnas kvar i våra register efter det.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!