Spontanansökningar till våra administrativa avdelningar

Ludvig Svensson är ett 135-årigt familjeföretag med rötter i Sjuhäradsbygden och världen som arbetsfält. Vi erbjuder textila klimat- och miljölösningar för professionella inredare och växthusodlare. Koncernen omsätter drygt 700 MSEK och har totalt 400 medarbetare, varav 220 i Kinna.

Vid vårt huvudkontor i Kinna har vi en stor bredd av olika administrativa avdelningar. Vi har två avdelningar som arbetar med produktutveckling, en som främst består av textildesigners där vi utvecklar våra inredningstextilier en annan där vi arbetar med att utveckla våra klimatvävar. Denna avdelning består främst av ingenjörer av olika slag. Inom sälj har vi både innesäljare, kundtjänstpersonal och utesäljare. Vi har dessutom stödavdelningar inom ekonomi, HR, Logistik, kvalité och inköp. Tycker du att det skulle vara kul att arbeta på Svensson inom någon av våra administrativa enheter är du välkommen att registrera din ansökan. Vi kanske inte söker något just nu, men vi behåller gärna din ansökan i 12 månader om det skulle dyka upp något passande.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!