Supply Planner

Supply Planner

Vi söker en driven Supply Planner till vårt fantastiska logistikteam med fokus på hög kundservice. Vi är i stark tillväxt med många spännande utmaningar.

Om oss

Bioglan AB utvecklar, tillverkar och marknadsför i huvudsak läkemedel och medicintekniska produkter men även kosttillskott och kosmetika. Produkterna är i huvudsak för topikal användning såsom krämer, salvor och geler men även produkt mot Parkinsons sjukdom. Bioglan ingår i den spanska läkemedelskoncernen Reig Jofré Group. Kvalitetssystemet följer GMP (Good Manufacturing Practice) och ISO 13485. Bioglan har ca. 100 medarbetare vid anläggningen i Malmö. Ta chansen och sök dig till ett trevligt företag med härliga kollegor! Vi är nu i en extra expansiv fas där vi utvidgar produktionskapaciteten med nya produktionslinjer och inför nya leverantörer och produkter så vi har massor att göra.

Som Supply Planner fokuserar du på att balansera hög kundservice med en effektiv produktionsplan och optimerade lagernivåer. Du förväntas driva på utvecklingen inom planeringsprocesserna och har erfarenhet av hur en effektiv supply chain fungerar. Organisatoriskt kommer du att tillhöra logistikavdelningen med en nära koppling till övriga delar av organisationen.


I arbetsuppgifterna ingår bl a:

Kundorderhantering – Du ansvarar för den operativa kundkontakten och skapar, bekräftar, och kommunicerar kundorders. Du har den löpande kommunikationen med kunden gällande orderstatus, leveranstider, prognoser och förbättringar etc.

Prognosplanering – Löpande begära in kundprognoser för att säkerställa rätt kapacitet i fabriken samt beställa råvaror och förpackningsmaterial. Återkoppla till kunden gällande hur väl prognos stämmer med faktisk kundorder.

Produktionsplanering – Skapa tillverkningsorder och facilitera en detaljerad produktionsplan utifrån önskat leveransdatum till kund samt optimal sekvensering i produktionen. Visualisera beläggningen i fabriken. Uppdatera parametersättning

Inköpsplanering – Skapa inköpsorders utifrån behovet till produktion, kommunicera med leverantörerna gällande behov, leveransbevaka inköpsorders, uppdatera ledtider, MOQ, priser samt optimera lagernivåer.

Transportplanering – Boka och koordinera transporter till våra kunder.

KPI – Facilitera KPI kopplat till Supply Planner rollen

Övrigt – Facilitera SOP, avvikelser, reklamationer

Optimering och utveckling av arbetsprocesser

Om dig

Du har akademisk examen inom logistik, Supply Chain eller ekonomi.                                                           Du har 3 års erfarenhet av planeringsarbete i en Supply Chain                                                 Du har goda kunskaper i Excel och är van att arbeta i ett affärssystem                              Tidigare erfarenhet av arbete enligt GMP är meriterande
Du är ansvarstagande, ihärdig, målmedveten, serviceinriktad, noggrann, analytisk och stresstålig
Du är öppen, kommunikativ och intresserad av att samarbeta med andra och behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Hjärtligt välkommen att söka en spännande tjänst på ett innovativt och framgångsrikt bolag med spännande produkter! Läs gärna mer på www.bioglan.se

Din ansökan
Har du frågor är du hjärtligt välkommen att ringa Kristian Ahlgren (Logistics manager) på 0730-254034

Ansökan sker via http://www.bioglan.se/bioglan/careers/.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så sök gärna redan idag.

Sista ansökningsdag är 2022-09-30

Bioglan AB accepterar inte oombedd hjälp från rekryteringsfirmor för denna tjänst, inga telefonsamtal eller e-post accepteras. Alla ansökningar inskickade från rekryteringsfirmor, som inte har ett godkänt avtal med Bioglan för tjänsten i fråga, kommer att betraktas som Bioglans äganderätt och inga avgifter kommer att utbetalas.

 

 

 

 

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!