Supporttekniker med Linuxkunskaper

Är du problemlösaren som trivs med kundkontakt? Har du god kunskap om Linux och är allmänt teknikintresserad? SenseNode hjälper kunder inom industrisektorn att kartlägga och effektivisera sin energiförbrukning. Med hjälp av SenseNodes moderna analystjänst minskar industriföretag både sina kostnader och sin miljöpåverkan. Hos oss får du vara med på tillväxtresa där du blir en del i ett tight team med fokus på gemensamma insatser.

Nu söker vi en Supporttekniker med Linuxkunskaper till vårt kontor på Ideon i Lund.

Rollen som Supporttekniker med Linuxkunskaper…

Är ny hos oss och du ingår i ett team som arbetar med leverans, service och support av vår systemlösning och i kontakt med våra kunder.

Du har en viktig roll att stötta våra kunder och hitta lösningar till de tekniska problem som de kan stöta på med vår systemlösning. Du löser IT-relaterade problem genom felsökning samt ger service och support i samband med tex. installation, driftsättning och underhåll.

Här är några av dina arbetsuppgifter:

  • Telefon och mailsupport med kunder

  • Systemadministratör – Linux (inbyggda system)

  • Konfigurationer, ingen nyutveckling. Lösa IT-trassel

Du är en Linuxkunnnig problemlösare…

Och för att lyckas i rollen som Supporttekniker, tror vi att du har praktisk erfarenhet av service och support i Linuxmiljö. Du har troligtvis någon eftergymnasial utbildning som är relevant för den här tjänsten och som person är du kommunikativ och trivs i en roll med mycket kundkontakt.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Att jobba i ett tillväxtbolag kräver något speciellt! Du är nyfiken och orädd och det är viktigt att du är prestigelös då alla hjälper till med allt. Du har mycket energi, är ansvarstagande och med din utmärkta sociala kompetens skapar du förtroende hos våra kunder.

Vi på SenseNode…

Erbjuder ett ledande analysverktyg som hjälper energiintensiva bolag att hushålla med sin energianvändning. Med resultat på mellan 10–25 % i energibesparingar hjälper vi våra kunder att stärka sig inom områdena hållbarhet, lönsamhet och konkurrenskraft. SenseNode är ett tillväxtbolag med stor potential med mycket namnkunniga kunder och starka ägare. Var med på den roliga resan att bygga ett tillväxtbolag!

Huvudkontor finns på Ideon i Lund. För mer information, besök gärna www.sensenode.com

För att söka rollen…

Är du varmt välkommen att ladda upp ditt CV.

Urval sker löpande, men sista ansökningsdag 14/10 2022. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

I den här rekryteringen samarbetar SenseNode med Roi Rekrytering. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Lisa Alsterberg på lisa.alsterberg@roirekrytering.se

Anställning hos: SenseNode

Omfattning: heltid

Start: enligt överenskommelse

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!