Tekniker till Mek & Bygg sektionen på Hylte Paper

Hylte Paper AB ligger i Hallands inland ca 5 mil öster om Halmstad. Bruket har en kapacitet på ca 250 000 ton tidningspapper, baserat på lokalt odlad granmassaved.

Är du en person som trivs med stor variation av arbetsuppgifter och ansvarsområden, men även att vara spindeln i nätet? Då kan detta vara en spännande roll för dig att utvecklas och trivas i hos oss på Hylte Paper

 

Vad erbjuder vi dig?

Du blir en del av sektionen Mek och Bygg som ingår i vår underhållsavdelning. Rollen erbjuder ett självständigt, varierat och koordinerande arbete med stort utrymme till frihet under ansvar.

Du kommer att jobba inom ett av våra arbetsfält och som tekniker får du möjlighet att använda både din kommunikativa, kreativa och analytiska förmåga.

Som medarbetare kommer du att erbjudas och uppdateras med aktuella utbildningar tillsammans med olika typer av forum för att du ska ha rätt förutsättningar att nå de krav som förväntas av dig.

 

Om tjänsten

I den här rollen ansvarar du, tillsammans med dina kollegor, för hela brukets teknikområden inom det mekaniska underhållet.

Det innebär att du arbetar med:

  • felsökning och utredningar i samband med haverier eller problem ute i fabriken

  • driver enskilda externa jobb vid större stopp

  • delaktig i planering och kvalitetssäkring av avdelningens arbetsorders

  • ansvarar för att anläggningsregister och övrig dokumentation hålls uppdaterad och aktuell

Du kommer även att bevaka kvalitén på genomförda grundorsaksanalyser och är med och bedömer olika typer av reparationer utifrån ett lönsamhetsperspektiv.

Du är en viktig spelare i avdelningens utvecklingsarbete och är den som kommer med förslag på förändringar och förbättringar för verksamheten med fokus på att minska belastningen på vår miljö.

Rollen ställer även krav på ledarskap då du är arbetsledarens högra hand och stöttar med planering, schemaläggning, materialanskaffning och beställning av externa tjänster. Du behöver även kunna ersätta arbetsledaren när behov uppstår.

 

Vem är du?

Du motiveras och trivs med att ha en ”spindel i nätet” roll och att vara ansiktet utåt i verksamheten. Som person är du ansvarstagande, driven och är den som har förmåga att tänka utanför boxen och se nya lösningar.

Du är duktig på att hålla ihop många uppdrag samtidigt och du är bekväm i att både leda och fördela arbete. Din kommunikativa och sociala förmåga är A och O eftersom en viktig del i rollen är samarbete och nätverk, både internt och externt. Du agerar ofta rådgivare och är den som både förmedlar och samlar in information.

 

Dina kunskaper och erfarenheter

Du har gymnasieutbildning, gärna med teknisk inriktning. Vi ser också att du har yrkesmässig erfarenhet inom området.

Rollen kräver att du obehindrat hanterar svenska och engelska i tal och i skrift samt att du har en god datorvana.

I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina förmågor inom kommunikation, samarbete och ledaregenskaper.

 

Övrigt

Tjänsten är på heltid och arbetstiden är förlagd till dagtid.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sektionschef Mek. & Bygg Mirela Jasarevic på telefon 0706 – 15 15 72. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Lovisa Karlsson på telefon 0702 – 34 09 26.

Sista ansökningsdag är den 4 juni men urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan nu. Tillsättning kan komma att ske under pågående annonsering.

På Hylte Paper värdesätter vi att spegla samhället och anser att kvalitéer som jämn könsfördelning och mångfald är en tillgång för verksamheten. Därför ser vi gärna sökande som bidrar till detta.

 

Välkommen med din ansökan!  

 

 

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!