Teknisk B2B säljare

Vill du vara med på en spännande resa inom förnyelsebar energi? Gillar du en bra solskenshistoria?

I sådana fall har vi en roll för dig som teknisk B2B säljare på Futura Energi, en ledande aktör inom installation av solenergianläggningar på Österlen.

Om tjänsten som teknisk säljare:

Vi söker dig som är driven, engagerad och trivs att arbeta i en stark tillväxtmiljö med korta beslutsvägar och i en roll där du tar ett stort ansvar!

Du kommer ingå i ett säljteam med bred och mångårig kompetens inom solel där du blir en viktig pusselbit i att utveckla verksamheten in i framtiden.

Vi erbjuder ett arbete där den ena dagen inte är den andra dagen lik. Ett uppdrag där du får använda din kreativa och sociala sida, ta egna initiativ och använda dina kunskaper som teknisk säljare fullt ut i att sälja solenergianläggningar till företagskunder på Österlen.

Futura Energi arbetar aktivt med digitalisering och använder egenutvecklade digitala verktyg som underlättar försäljningsarbetet och skapar ett stort mervärde för kunden. I rollen som teknisk säljare har du ett stort ansvar att i att ge input till utvecklingen av dessa digitala verktyg för att på så sätt skapa ytterligare mervärde för kunden.

Tjänsten utgår från Tomelilla och omfattar Österlen med omnejd.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Uppsökande försäljningsarbete av solcellsanläggningar till företag såsom kommersiella fastigheter, bostadsrättsföreningar och jordbruk.  

 • Ansvar för hela försäljningsprocessen, från projektering, offerter, order och support

 • Anordna informationsmöten, events, delta på mässor m.m

 • Aktivt arbete med att säkerställa nöjd kund och kunduppföljning

För att lyckas i tjänsten ser vi att du som söker

 • har ett par års dokumenterad erfarenhet av uppsökande försäljning inom bygg och/eller energisektorn

 • har erfarenhet av upprättande av dokument såsom offert och orderbekräftelse

 • talar och skriver flytande svenska och engelska

 • har B-körkort

 • utbildning och erfarenhet inom solenergi är meriterande

Vi ser att du som söker är en prestigelös lagspelare men som samtidigt gillar att ta eget ansvar och driva frågor självständigt. Du har en mycket god struktur i ditt arbete och gör ditt yttersta för att optimera kundupplevelsen med fokus på kvalité och försäljning. Du är flexibel och trivs med varierande arbetsuppgifter. Arbetsmiljön är trivsam och behöver du en hjälpande hand så behöver du bara fråga en gång – resan gör vi tillsammans.

Anställning:

 • Heltid, tillsvidareanställning med provanställning om sex månader tillämpas

 • Tillträde snarast, enligt överenskommelse

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!