Teknisk Säljare Södra Sverige

Vill du jobba som teknisk säljare i ett innovativt framtidsföretag, där du har stor möjlighet att påverka och där beslutsvägarna är snabba. Då kan denna tjänst som teknisk säljare vara rätt för dig!

HYDAC är ett familjeägt bolag med ambition att sätta standarden i branschen med hållbara tekniska och innovativa lösningar som möter våra kunders behov för rörelse och styrteknik. Vi är experter inom hydraulik, system- och vätsketeknik, kylning och elektrifiering och tillhandahåller lösningar inom industriella applikationer och mobila fordon. HYDAC är ett innovationsdrivet företag med stort tekniskt innehåll i egenutvecklade komponenter och system.

Vi erbjuder
Att arbeta på Hydac ger dig en spännande och unik karriärmöjlighet inom industriell automation, både för mobila fordon och industriella applikationer. Vår ambition är att Hydac ständigt ska arbeta för att vara en sund, säker, intressant och attraktiv arbetsplats där våra medarbetare kan utvecklas hälsosamt och på ett framgångsrikt sätt.

Hos oss får du marknadsmässig lön enligt Svenskt Näringsliv, vi har kollektivavtal och exempel på förmåner vi erbjuder är tjänstebil, företagshälsovård och friskvårdsbidrag. 

Om rollen
Som teknisk säljare på Hydac i Team Industri MRO kommer ditt uppdrag vara att både bearbeta nya kunder samt utveckla våra befintliga kunder inom industribranschen. I rollen som säljare kommer du tillsammans med Sales Manager MRO kartlägga marknaden för en effektiv och framgångsrik kund och prospectsbearbetning. Du har budgetansvar och jobbar mot våra uppsatta mål.

I din roll har du många kontaktytor internt såväl som externt. Du kommer att arbeta självständigt, men en stor del av arbetet är också teambaserat i en miljö med mycket energi och driv. Till din hjälp har du även teknik- och servicepersonal som stöttar dig i dina affärer.

Rollen utgår företrädesvis från ditt hemmakontor någonstans i södra Sverige. I tjänsten ingår resande i landet (från Östergötland och söderut) och det kan även förekomma resor till vårt huvudkontor i Spånga samt till våra systerbolag utomlands, framför allt i Tyskland.

Om dig
För att trivas i rollen är du genuint intresserad av försäljning, du drivs av att skapa affärer och bygga relationer. Du är nyfiken på kunden och arbetar med långsiktiga relationer för att öka kundnyttan. Du har förmågan att tänka nytt och vågar bryta ny mark, samtidigt som du också vårdar och utvecklar befintliga kunder.

Din bakgrund och erfarenhet:

  • Gymnasieingenjör eller motsvarande, gärna med inriktning mot hydraulik / automation. Eftergymnasial utbildning är meriterande

  • Erfarenhet från försäljning av hydrauliska komponenter och lösningar, smörjsystem och/eller andra tekniska lösningar

  • Erfarenhet av försäljning i en krävande teknisk miljö

  • God kommunikativ förmåga, kommunicerar på svenska och på engelska obehindrat i tal och i skrift

  • B-Körkort

  • Goda kunskaper inom Office-paketet, och vana att analysera data 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Ulf Hammar. Du når Ulf på 08-514 816 46. 

Skicka in din ansökan via länken här. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!