Timvikarier till Sparbanken Skånes Kundcenter i Kristianstad och Lund

Vill du arbeta extra på en av Sveriges bästa arbetsplatser? För fjärde året i rad blev Sparbanken Skåne certifierad som en utmärkt arbetsplats via Great Place to Work®. I år behöll vi vår plats på listan som Sveriges sjätte bästa arbetsplats! Vi brinner för sparbanksidén, som varit grunden för vår verksamhet i 200 år – att förbättra våra kunders ekonomi genom god finansiell rådgivning och samtidigt ge tillbaka till samhället vi verkar i.

Nu söker vi dig som från och med sensommar/höst vill arbeta extra vid sidan av dina studier på bankens Kundcenter i Kristianstad eller Lund.

Om tjänsten
Som Kundvärd på Kundcenter hjälper du våra kunder med dagliga bankärenden via bankens digitala kanaler. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att guida kunden rätt och erbjuda bankens produkter. Du fyller en viktig funktion i att erbjuda rätt produkt utifrån kundens behov av en trygg ekonomi för en enklare vardag. Arbetet som Kundvärd är lärorikt och erfarenheten du får ger dig goda förutsättningar för fortsatt utveckling i banken.

Din profil
Du är en positiv, noggrann, utåtriktad, flexibel och ansvarstagande person som ser det som en självklarhet att bidra till bankens uppsatta mål. Du motiveras av mötet med människor och strävar efter att ge bästa service. Du har också en stark drivkraft och agerar utifrån bankens värderingar – ta initiativ, var öppen och vinn förtroende.

Vi söker dig som studerar på högskola/universitet och om du studerar ekonomi med inriktning mot bank och finans är det meriterande. Det är ett krav för tjänsten att du har erfarenhet av att arbeta i kund- eller serviceyrken. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och hur du med dessa kompletterar gruppen.

Välkommen med din ansökan!
Skicka in ett personligt brev samt CV genom att klicka på ”Sök tjänst” där du motiverar varför du söker och vad du kan bidra med. Intervjuer sker löpande under sommaren, men sista dag att ansöka är den 14 augusti vill vi ha din ansökan. Har du frågor kontakta HR-enheten på 0771-12 20 00.

Om Sparbanken Skåne
Som medarbetare på Sparbanken Skåne är du med och bidrar till att utveckla samhället, förverkliga drömmar och hjälpa människor att växa. Genom att låta delar av vinsten gå till lokala projekt inom idrott, kultur, utbildning och näringsliv bidrar vi till att skapa framtidstro där du bor. Detta gör oss stolta! Läs mer om oss på www.sparbankenskane.se

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!