Tomelillas solsäkraste företag söker lagermedarebetare!

Vill du arbeta i en framtidsbransch som är med på resan att ställa om Sverige till förnyelsebara energilösningar. Vi söker ständigt efter extra personal till vårt lager i utkanten av Tomelilla.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna innefattar sedvanliga arbetsuppgifter som kan förekomma på ett lager. Exempel på arbetsuppgifter som förekommer:

  • Godshantering av ankommande gods

  • Plocka och packa inkommande kundorder

  • Bokning av transporter

  • Inventering

Din profil

Du kanske arbetar i en lagerverksamhet idag och känner dig redo för nya utmaningar. För att lyckas i rollen som lagermedarbetare ska du vara självständig, flexibel och ansvarstagande. Vidare ser vi även att du har en känsla för kvalitet och har en god arbetsmoral. Det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga, är prestigelös och inte är rädd för att ta i. Som person är du handlingskraftig, social och har ett engagemang utöver det vanliga. Du är flexibel och tycker att den höga pulsen i produktion är stimulerande

Vi ser gärna att du har arbetat på lager tidigare men det är inget krav. Truckkort A+B är meriterande, inget krav. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Det är bra om du bor i närheten av Tomelilla då behov kan uppstå med kort varsel. Solelgrossisten är beläget cirka 25 minuters gångavstånd från Tomelilla Station.

Övrigt

  • Tillträde snarast

  • Omfattning: Vid behov tills vidare.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!