Trägårdh Advokatbyrå söker biträdande jurist

Trägårdh Advokatbyrå söker biträdande jurist

Trägårdh Advokatbyrå är en resursstark och resultatorienterad affärsjuridisk advokatbyrå som kombinerar högkvalitativ juridisk rådgivning med affärsmässig insikt och förståelse. Vi kombinerar tung erfarenhet med ung kompetens. Våra specialområden är bolagsrätt, företagstransaktioner, arbetsrätt, fastighetsrätt, entreprenadrätt, kommersiell hyresrätt, tvistelösning och insolvensrätt.

För att möta efterfrågan på våra tjänster behöver vi förstärka vår organisation med en biträdande jurist.

Vem är du?

Vi söker dig med juristexamen, gärna med tingsmeritering. Erfarenhet från advokatbyrå är meriterande, men inget krav.

Det är av vikt att du har god förmåga att samarbeta samtidigt som det är viktigt att du kan utföra arbetsuppgifter självständigt. I ditt arbete kan du se såväl detaljerna som helheten och du är van vid att prioritera. Du är målmedveten, noggrann och affärsmässig. Ett personligt ansvarstagande värdesätts högt.

Du erbjuds:

Du kommer till en advokatbyrå som värnar om sina anställda och som aktivt arbetar med en personlig och professionell utveckling. Vi är en modern advokatbyrå sett till kontorsmiljö, arbetsmiljö och arbetssätt. Vi sitter i fina nya lokaler i miljöcertifierade moderna byggnader nära centralstationerna i både Malmö och Lund. För närvarande är vi ca 40 personer som arbetar på byrån.

Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid och kommer att innebära arbete i såväl Malmö som Lund. Tillträde sker snarast efter överenskommelse.

Din ansökan:

För att ansöka klicka på ”sök tjänst” och ladda upp ditt CV och personliga brev. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att ansöka. Om du har frågor eller funderingar kontakta HR-ansvarig Ulrika Rosvall, ulrika.rosvall@tragardh.se alt 0722–024422.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!