Transportledarassistent

Transportledarassistent till Helsingborg

Puls söker nu en noggrann och lösningsorienterad assistent till transportledningen på platskontoret i Helsingborg.

Verksamheten består idag av ca 80 fordon och kunderna är allt från privatpersoner till företag och kommuner.

Om tjänsten:

Du blir en del av ett trevligt team om fyra personer, vars huvudsakliga ansvar är att se till att den dagliga driften fungerar för att få nöjda och återkommande kunder.

Arbetsuppgifterna består av att ta emot samtal, utföra orderläggning och ansvara för våra olika portaler där en del av de inkommande beställningarna hanteras. Som transportledarassistent är du en viktig avlastning till våra transportledare genom att du hjälper till med planering och fördelning av arbeten på våra olika fordon. Vidare är du lösningsorienterad och reder enkelt ut eventuella problem och hinder som uppstår i driften.

I din roll har du stora kontaktytor och mycket av din tid spenderar du på att via telefon och mejl kommunicera med kunder och chaufförer.

Din profil:

Vi söker dig som har god erfarenhet av att i realtid jobba koordinerande, kommunikativt och problemlösande. För att lyckas i rollen som transportledarassistent är din förmåga att parallellt hantera flera processer, kunder och frågeställningar viktiga egenskaper.

Andra viktiga egenskaper är noggrannhet, struktur och ordning men också att du känner dig bekväm med att leverera hög service till kunder och kollegor även när tempot stundtals är högt.

Att jobba på transportledningen innebär att du ansvarar för en stor del av företagets kundkommunikation. Det är därför viktigt att vara förtroendeingivande som person, att ha en professionell inställning och en förmåga att bygga långvariga relationer. Vi ser gärna att du har erfarenhet av någon form av liknande arbetsuppgifter men vi lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet och inställning, vilket kan komma att väga tyngre än t.ex. erfarenhet.

Placering och anställning:

Du kommer att utgå från vårt platskontor i Helsingborg och ha en heltidstjänst med 6 månaders provanställning.

Ansökan:

Rekrytering sker löpande, så skicka in din ansökan snarast,, dock senast 31/7. Du ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret och bifoga ditt CV.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Oliver Axelsson på 072-8582788.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!