Transportledare/Logistiksamordnare till Optimera Rosersberg

Optimera Svenska AB är en av Sveriges ledande bygghandelskedjor för yrkeskunder och har idag 66 byggvaruhus i Sverige och säte i Malmö. Optimera har cirka 1000 anställda och omsätter ca 5 miljarder SEK. Optimera finns även i Norge, Estland samt Lettland och ägs av den franska koncernen Saint-Gobain som är en av Europas största leverantörer av byggmaterial. Saint-Gobain omsätter ca 500 miljarder SEK och har mer än 180 000 anställda i 67 länder.

 

 Söker du ett utvecklande arbete i ett expansivt företag, då kan detta vara någonting för dig! Optimera Svenska AB är en ständigt växande aktör inom byggbranschen som just nu söker en ny transportledare till vårt distributionslager i Rosersberg. 

 

I rollen som transportledare/logistiksamordnare ansvarar du för att leda och fördela arbetet inom området distribution. Din roll är koordinerade och administrativ där dina främsta arbetsuppgifter blir att säkerställa och koordinera dagliga leveranser till kunder. Du arbetar med lossning och lastning av transportfordon, priskontroller, orderregistrering samt kvittering av ordersedlar. Du står i nära kontakt med den övriga organisationen så som lagermedarbetare och byggsäljare. Detta för att se till att ordern är välfungerande och att det kommer fram till rätt kund i rätt tid. Vidare har du även nära kontakt och uppföljning med kunderna för att säkerställa god service.


Dina kvalifikationer:

  • Avslutad gymnasieutbildning inom logistik-eller transportinriktning

  • Något års arbetslivserfarenhet av lagerarbete och/eller logistik

  • God systemvana

  • Tidigare arbetat i Myloc och Trygg är meriterande

  • Då all kontakt sker både muntligt och skriftligt med kunder, bör du tala och skriva flytande på svenska och engelska

  • B-körkort är ett krav för tjänsten och vi ser gärna att du har truckkort


Vi söker dig som trivs med att ta ansvar för ditt arbete och driva det framåt. Som transportledare ska du enkelt kunna fatta beslut och agera snabbt. Du trivs av att arbeta i ett högt tempo och du har förmågan att snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt. Då rollen innefattar många kontaktytor har du en god kommunikativ förmåga och du drivs av att leverera service av världsklass. Vidare är du en lagspelare och har ett intresse för att samarbeta tillsammans med andra människor.

  

Ansökan:

Låter det intressant?

För frågor, kontakta Chef Distributionslager Emil Dahlberg, tfn 08 559 050 12, e-post emil.dahlberg@Optimera.se

Skicka din ansökan med ett personligt brev och CV i formuläret till höger så snart som möjligt, dock senast den 30 september 2022.

Observera att intervjuer och urval sker löpande och att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

 

SGDS Gruppen erbjuder
Saint-Gobain Distribution Sverige omfattar bolagen Bevego, Dahl, Optimera, Kakelspecialisten och Konradssons Kakel med respektive dotterbolag. SGDS Gruppen är det svenska moderbolaget. Tillsammans har vi Sveriges bredaste sortiment av produkter och tjänster inom området bygg och installation. Vi har över 150 000 proffskunder, omsätter drygt 16 miljarder, har över 170 etableringar och är nästan 3 000 medarbetare. Vi är specialister i samverkan – det gör oss unika på svensk marknad. Vi strävar alltid efter att göra allt lite bättre. Våra medarbetare drivs av att skapa värde för våra kunder och var och en tillsammans strävar efter att upplevas som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta. Hos oss arbetar personer med varierad ålder och bakgrund och kulturen är prestigelös och dynamisk där alla bidrar med sin expertis, kompetens och stora engagemang.

https://www.sgdsgruppen.se/

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!