Underhållsmekaniker

Smurfit Kappa är Europas största och en av världens ledande producenter av pappersbaserade förpackningar med ca 48 000 anställda på mer än 350 produktionsenheter i 36 länder och med en omsättning på ca 106 miljarder SEK 2021.Smurfit Kappa Sverige AB utgör den svenska organisationen inom förpackningsdivisionen och har ca 800 anställda på 11 olika enheter med centrala funktioner och säte i Eslöv. Brännögårdsenheten ligger ca 4,5 mil norr om Halmstad och här arbetar ca 160 medarbetare.

Smurfit Kappa Brännögård är den största och modernaste anläggning i Skandinavien.

Vill du ha ett varierande arbete där du får användning av din höga tekniska kompetens? Vill du bli del av det underhållsteam som aktivt bidrar till att Brännögårdsfabriken fortsätter att vara en av Smurfit Kappas bästa enheter?

Smurfit Kappa Brännögård utökar nu sitt underhållsteam och söker Underhållsmekaniker.

–          Vi kan erbjuda dig:

–          En ren, fin och positiv arbetsmiljö där man delar med sig av kunskap. I en god gemenskap lär vi oss av varandra.

–          Ett arbete där du får du arbeta både i individuellt och i team  med andra mekaniker och elektriker för att stödja produktionen.

–          Att hantera och förbättra fabrikens tekniska tillgänglighet inom det mekaniska området.

–          Delta i projekt, tex vid maskininvesteringar och förbättringsarbete

–          Ett problemlösande och varierat arbete med fokus på resultat

Vi erbjuder en arbetsplats som ständigt är i utveckling med ombyggnationer, nya investeringar, layout och nya maskiner•  

 

Som Underhållsmekaniker ansvarar du för förebyggande och avhjälpande underhåll på våra maskiner och utrustning. Underhållsmekanikerna arbetar i nära samarbete med våra industrielektriker och har löpande kontakt med produktionen. Du deltar aktivt i arbetet kring förbättringar av vårt underhållsarbete och är även involverad vid nyinstallation, flytt och ombyggnad av maskinutrustning.

Kvalifikationer och erfarenheter

Vi ser gärna att du har industritekniskt gymnasium eller motsvarande, samt erfarenhet av tillverkningsindustri med hög automatiseringsgrad. Du har goda kunskaper om tillverkningsmaskiner, pneumatik och hydraulik.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du är van vid att ta initiativ, är noggrann och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du besitter en bred teknisk erfarenhet och är duktig på problemlösning.

Meriterande är att ha erfarenhet av svarvning, fräsning samt svetsning.

Det är ett krav att du har körkort.  

Kontakt och övrig information:

Start: efter överenskommelse.

Omfattning: Tjänsten är en tillsvidareanställning, tjänstgöringsgrad 100 %, initialt på dagtid men skift kan bli aktuellt på sikt.

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Patrik Jakobsson, Underhållschef, på telefon 0345-48281.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

 

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!