Uniflex söker Servicetekniker till Lundgrens

Vill du ingå i ett växande och långsiktigt bolag med starka ägare?

Uniflex rekryterar en Servicetekniker till Lundgrens i Helsingborg, du kommer bli anställd direkt av Lundgrens och arbeta heltid.

Dina arbetsuppgifter:

Som Servicetekniker kommer du besöka kunder ute på fältet samt arbeta inne på anläggningen för att göra bland annat reparationer, underhåll och provtryckningar. I ditt arbete ingår det också svarvning, svetsning, vi kräver därför att du har erfarenhet och kunskap kring mekaniskt verkstadsarbete. Viss rapportering i affärssystem för order och fakturering förekommer, därför är det även viktigt att du har goda IT-kunskaper. Du kommer rapportera direkt till Platschefen.

Vi söker dig som har:

  • Tekniskt intresse

  • Svets- och svarvkunskap

  • Goda IT-kunskaper

  • B-körkort

Vi söker dig som är social, kommunikativ och lösningsorienterad. Du har lätt för att skapa nya kontakter samtidigt som det faller dig naturligt att bibehålla och vårda de kundrelationer som redan finns. Du kommer genom dina besök ute hos kunder vara företagets ansikte utåt och därför kommer vi vid tillsättning av denna tjänst lägga stor vikt på personlighet. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter av arbete inom industri och har ett tekniskt intresse. Du har viljan, drivet och energin till att lära dig nya saker och vill utvecklas i en organisation som ger dig stora möjligheter att växa inom bolaget. Det är ett högt arbetstempo, därför söker vi dig som är van att organisera ditt arbete effektivt utan att tumma på kvaliteten, samtidigt som du är bra på att hantera stress. Du har en stor drivkraft att lära dig nya arbetsområden. Du är analytisk och noggrann, kan ta initiativ och har förmåga att lösa flera uppgifter samtidigt.

Om företaget:

Lundgrens Sverige AB representerar produkter från världsledande tillverkare inom slang och industrigummi och producerar kundanpassade och konfektionerade lösningar efter kunders önskemål. Vi lagerför marknadens bredaste sortiment av slang och slangtillbehör, gummi, kem-produkter, hydraulik, packningar, O-ringar, tätningar och silikongummi. Lundgrens omsätter ca 360 MSEK och har 125 anställda.

Lundgrens ingår i Beijer Tech AB, en grupp specialiserade bolag som samarbetar för att göra den nordiska industrin mer konkurrenskraftig. Vi är en flexibel och snabbfotad organisation som alltid står redo att tillgodose kundernas önskemål. Beijer Tech representerar några av världens ledande tillverkare och erbjuder genom sina dotterföretag förädlade, kundanpassade lösningar inom produktområdena ytbehandling, gjuteri, stål- och smältverk, flödesteknik och industrigummi.
Beijer Tech ingår i sin tur i den börsnoterade koncernen Beijer Alma.

Ansökan:

Tjänsten är med start i augusti, eller enligt överenskommelse.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, välkommen in med din ansökan redan idag!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!