Vattenhandläggare med inriktning Limnologi till Järfälla Kommun

Park och gata, inom Bygg- och miljöförvaltningen, ansvarar för utveckling och vård av kommunens parker, bostadsnära skogar och naturområden, förvaltning av naturreservat och åkermark. Även kommunens vägar, gator, torg samt belysning ingår i avdelningens ansvarsområde.

Om tjänsten

Järfälla kommun växer och det innebär fler intressanta arbetsuppgifter inom vattenområdet. Vi söker en vattenhandläggare till en nyinrättad tjänst.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Du kommer att arbeta med vattenfrågor kopplade till ytvatten (sjöar, vattendrag och våtmarker) i nära samarbete med kommunens vattenstrateg. Det handlar om restaureringsprojekt för sjöar, vattendrag och våtmarker inom kommunen, samt vara delaktig i kommunens vattenprovtagning. I arbetet ingår även fältarbete, framtagande av GIS-underlag, sammanställa och hantera data/information, samt granska GIS och data i olika vattenutredningar och sammanställa synpunkter.

Vem är du?

Du har minst en 3-årig naturvetenskaplig högskoleutbildning som innehåller limnologi eller akvatisk ekologi.
Vi ser gärna att du har kunskaper om vattenprovtagning, hantering av analysdata, vattenförvaltning, kemi, ekotoxikologi, hydrologi och miljöjuridik.
Samarbetsförmåga, vara självgående och lyhörd är viktiga egenskaper i denna roll. Dessutom behöver du vara bra på att kommunicera i tal och skrift.

Om verksamheten

Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. I Barkarby utvecklas en ny regional stadskärna där bussar, pendeltåg, tunnelbana, regionaltåg, E18 och Förbifart Stockholm kommer att skapa ett nav för kommunikationer som utvidgar och knyter samman Stockholmsregionen med Mälardalen. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/ledigajobb
Fackliga kontaktpersoner; Vision: Johanna Siverling, johanna.siverling@jarfalla.se SACO: Anne-Marie Engman Ott, anne-marie.engman-ott@jarfalla.se

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag
#LI-MM

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!