Verksamhetschef Tillväxt och service till Nordanstig kommun

Nordanstig Naturligtvis– Här förverkligar du dina livsdrömmar


Nordanstigs kommun ligger i norra Hälsingland nära Sveriges mittpunkt mellan Hudiksvall och Sundsvall. Kommunen sträcker sig från kusten med sandstränder, fiskelägen och natursköna öar till inlandets stora skogar med känsla av vildmark och möjlighet till både fiske och alpin skidåkning. Vi har prisvärda boenden både på landsbygden och i våra många små samhällen. Vårt rika kultur- och föreningsliv engagerar många av våra cirka 9 500 invånare.

Ditt uppdrag

Kommunen är i en utvecklingsfas och som verksamhetschef på Tillväxt och service är du en viktig del i Nordanstigs spännande utveckling. Verksamheten ansvarar för utveckling, drift och nybyggnation av kommunens fastigheter, samhällsbyggnad, exploatering och återvinning. I verksamheten ligger även det övergripande ansvaret för vårt viktiga serviceuppdrag och för kultur- och fritidsverksamheten. Tillväxt och service har drygt 90 anställda, varav sex är direktrapporterande chefer. Vi har korta beslutsvägar och ett bra samarbete med kommunstyrelsens politiker.

Under de närmsta åren ska nya verksamhetslokaler byggas och samhällsplaneringen omarbetas nu för att bättre passa kommunens strategiska målsättning.

Som Tillväxt och service verksamhetschef är du direkt underställd kommunchefen och ingår i kommunens ledningsgrupp. Du blir en i ett nätverk av strategiska chefer inom Sundsvallsregionen, men också i andra regionala nätverk.

 Kvalifikationer

Vi söker dig som har ledarerfarenhet från samhällsbyggnad och/eller fastighetsfrågor. Det är meriterande om du lett andra chefer, men du kan även vara enhetschef som vill utveckla ditt ledarskap. Du har förmågan att tillsammans med dina chefer leda verksamheten mot kommunens mål. Du har erfarenhet av att framgångsrikt utveckla processer för att effektivt och transparent nå verksamhetsmålen. Du uppskattar nätverkande då tjänsten innebär samverkan och samarbete med flera olika kontaktytor. Förmåga att kombinera affärsmässighet med samhällsnytta efterfrågas också i rollen.

Som person är du ansvarstagande och trygg med god förmåga att fatta beslut, skapa struktur och tydlighet. För att lyckas i rollen ser vi att du som söker har en relevant akademisk examen eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer relevant.

Våra förmåner

Förutom ett utvecklande arbete med korta beslutsvägar och trevlig arbetsmiljö erbjuder vi möjlighet till distans- eller hemarbete. Vi har friskvårdsbidrag samt möjlighet till löne- och semesterväxling.

Fackliga kontaktpersoner:
Susanne Pettersson, Vision, 0652-36317, 
susanne.pettersson@nordanstig.se
Anna Savolainen-Berg, Kommunal, 010-4428849, anna.savolainen-berg@nordanstig.se 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!