Verkstadschef till Syvab i Grödinge, Södra Botkyrka

Syvab (Sydvästra stockholmsregionens va-verks aktiebolag – SYVAB) äger och driver den moderna och högteknologiska avloppsreningsanläggningen Himmerfjärdsverket som är vackert belägen i Grödinge, södra Botkyrka. Verket är Sveriges femte största anläggning. Verkets uppgift är att ta emot och rena avloppsvattnet från hela eller delar av sex kommuner med ca 345 000 invånare i sydvästra Storstockholm. Av restprodukterna tillverkar vi biogas och biomull. Verket står inför en större ombyggnad de kommande fem åren, med stora möjligheter och utmaningar att införa ny teknik som ska minska påverkan på miljön. I företaget är det drygt 55 anställda. Vi söker nu en verkstadschef till vår produktionsavdelning.

Ansvarsområde
Som chef i denna nya roll så kommer du vara med och ansvara för att bygga upp en verkstad där det ingår att leda och planera den dagliga verksamheten på ett kostnadseffektivt sätt med kompetent och motiverad personal. I den dagliga verksamheten ingår det underhållsplanering och samordning med produktion och processavdelning samt att självständigt bereda tekniskt underhåll/ projekt och hur dessa åtgärder ska genomföras. Verkstadschefen kommer att ansvara för sex medarbetare. I chefsrollen ingår inköp, medverka i upphandlingar och ta fram beslutsunderlag för tekniskt avancerade reinvesteringar och reparationsarbeten. Du ska ta emot och påvisa arbetsuppgifter för entreprenörer/tjänsteutförare samt följa upp att det blir rätt utfört. Särskilt fokus läggs på säkerhet och att hela tiden informera dina medarbetare men även externa utförare vad som gäller på Syvab. Verkstadschef kommer att ansvara för verkstad, förråd och bearbetningsrum samt lagerföring av förrådsartiklar/reservdelar.

För att lyckas och trivas i rollen behöver du ha

  • Tidigare chefsbefattning

  • Relevant utbildning på lägst gymnasienivå

  • Erfarenhet av arbetsmiljöuppgifter, underhållsarbete, planering, samordning och inköp

  • Datorvana, goda kunskaper i Officepaketet samt god administrativ förmåga 

  • Behärskar svenska/engelska väl i tal och skrift

  • B-körkort

Vi ser gärna att du har erfarenhet av rör- och VVS-arbeten, mekanisk utrustning, pumpar, centrifuger samt mekanisk bearbetning. Eller/och lång erfarenhet från process eller produktionsmiljö där du haft en ledande/planerande roll inom förebyggande/avhjälpande UH Vidare ser vi även att 5S-arbete är något du tidigare arbetat med. Som person lägger vi stor vikt på att du är ordningsam och noggrann. 

Välkommen att söka redan idag. Urvalsprocessen sker löpande under ansökningsperioden, vänta därför inte med din ansökan utan skicka gärna in din ansökan så snart du kan. #LI-MM

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!