Material för Poolia, Qrios & Uniflex

Vår vision med Workspace Recruit är att hjälpa dig som rekryterar att göra det enklare och mer effektivt – oavsett om det är du som använder plattformen eller om du säljer den till en kund.

Denna sida syftar till just det – hålla det effektivt och enkelt – därför har vi samlat all information du kan tänkas behöva för att komma i gång och driva dina affärer och processer med hjälp av Workspace Recruit.

Låt denna sida vara din främsta ”Go To” vid funderingar – finner du inte svaret här hänvisar vi till vår FAQ – har du fortfarande frågor så kontakta vår support.

introduktion till rekryteringsplattformen

En kort video-presentation av vad rekryteringsplattformen är och grundläggande funktioner.

Kika även in vår FAQ (supportsida) för att fördjupa dig i alla funktioner som finns tillgängliga

Hur får jag ett inlogg?

Skapa ett kundkonto

Struktur & hierarki för konton

karriärsida & portal

Workspace Recruit erbjuder kunder en Karriärsida med integrerat ansökningsförfarande för att öka kundens Employer Brand men även säkerställa att alla kandidater kommer in på kundens Workspace Recruit konto. I de fall kunden snabbt vill komma igång, som redan har en egen Karriärsida eller annat så erbjuder vi en portallösning – detta innebär att kunden får en liten kodsnutt med bara lediga jobb som enkelt implementeras på vald webbplats. Nedan finner du mer djupgående förklaring till respektive förfarande samt referenssidor och material.

karriärsida

Vad behöver du för att sätta igång en 
karriärsida med en kund? 

portal

Vad behöver du för att sätta igång en 
portal med en kund? 

säljmaterial

Hur säljer du plattformen?

I denna video går vi igen tips på hur du säljer Workspace Recruit, hur du kommer igång och kort om hur plattformen ser ut på insidan med tips på USP:ar

Offert & avtal: se erat intranät

Bra jobbat!
Du har sålt en Workspace Recruit licens!

-Vad händer nu?

workspace recruit support

First Line Support

First Line support är det kunder möter vid en spontan fråga så som vad kostar det, hur publicerar jag en annons och liknande. Definitionen av denna nivå är att det är ytliga frågor som främst handlar om pris och funktion.

Svaret på priser och tilläggstjänster har du och funktionsfunderingar finner du eller kunden i FAQn.

Second Line Support

När det handlar om avancerade funktioner eller om det rör sig om önskemål på ändring av eller nya funktioner eller rent av buggar så hänvisar vi till vår support som du finner här

I det fall det är akut kontakta supporten direkt på support@workspacerecruit.com

Hur lägger jag in ett second line supportärende? (video på Engelska)