rectech solutions

sveriges största rectech företag

Kombinationen av decennier med rekryteringskompetens som möter innovativ utveckling och teknik i framkant, är RecTech. När detta flätas ihop till en banbrytande rekryteringslösning i en molnbaserad plattform, blir resultatet Workspace Recruit. Ett ATS som tar rekryteringen till nästa nivå.

RecTech Solutions, är för dig som vill veta vad nästa steg är, hur nästa tekniska framsteg kan innovera ert sätt att rekrytera, nå bättre kandidater, effektivisera lite mer, automatisera men behålla det personligt och låta AI stötta.

Med hjälp av rekryteringsplattformen Workspace Recruit och våra RecTech konsulter kan du lyfta rekryteringsprocessen till en helt ny nivå!

Rectech solutions

Behöver du effektivisera rekryteringsprocessen? Få in fler kandidater? Förbättra kommunikationen? Eller helt enkelt vill veta hur ni kan ligga i framkant när det kommer till rekrytering? Låt då våra RecTech konsulter hjälpa dig! Vi utbildar er i framtidens rekrytering och skräddarsyr ett utbildningspaket – där RecTech står i fokus.

möt några av våra rectech konsulter

rectech konsult

lina friberg

RecTech ger oss möjligheten att kombinera tekniken och kunskapen på bästa sätt. Genom att använda oss av automatiseringar och teknikens alla funktioner, kan vi spara tid och lägga fokuset där det verkligen behövs – i mötet med kandidaten och skapa den bästa upplevlsen!

rectech konsult

Jenny-maria lindström

Tack vare möjligheten att automatisera delar av rekryteringsprocessen skapas mer tid för oss som rekryteringskonsulter, och därmed mer tid för det personliga mötet. Med tekniska lösningar ger vi både våra kandidater en fin kandidatupplevelse och våra kunder en transparant rekryteringsprocess med kontinuitet i återkopplingar- allt för att ligga i framkant för våra kunder och kandidater!

rectech konsult

jonas bågeman

Med moderna & tekniska processlösningar, skapar vi utrymme för tid för att verkligen lära känna dig som kandidat; Vem du är, Vad du brinner för och Hur du på bästa sätt vill bidra och göra skillnad.

rectech konsult

lisa alsterberg

När man använder Workspace fullt ut, skapar vi effektiva, kvalitativa och personliga rekryteringsprocesser!

boka demo !

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit?
Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att rekrytera!

kontakta mig!

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan!

Ja tack! jag vill ta del av sommarerbjudandet!

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan!

Tack !

Vi hör av oss så snart vi kan!

hybrid

Tack !

Härligt att du är nyfiken på vårt rekryteringsverktyg.
Vi hör av oss så snart vi kan och bokar in en tid som passar. Vi hörs!

hybrid