ett komplett rekryteringsverktyg oavsett behov

Oavsett om du kommer från ett rekryteringsföretag, sitter på en HR- avdelning eller rekryterar bara ibland, är molnbaserade Workspace Recruit ett rekryteringsverktyg som tar er rekrytering till nästa nivå. 

Anpassa Workspace efter ert behov

Du kan anpassa rekryteringsverktyget efter din organisation utan några som helst begränsningar i funktioner, användare eller behörigheter. Det gör att Workspace fungerar lika bra för mindre bolag som för stora internationella företag.

Automatisera hela rekryteringsprocessen

Genom att lägga lite tid i början och sätta upp rekryteringsflödet enligt era behov kommer processen att löpa på som tåget. Workspace är rekryteringsplattformen som underlättar för både dig och dina kandidater.

Freemium

För bolag upp till 50 anställda

0 SEK/månad

Group 28

Premium

2 400 SEK/månad

1 betalt annonspaket ingår första året!

Enterprise

Allt i Premium och mer

Kontakta oss för pris

WORKSPACE RECRUIT FUNKTIONER

Utöver banbrytande innovation erbjuder Workspace även alla de vanliga funktionerna som krävs för att rekrytera. Du kan anpassa rekryteringsverktyget efter din organisation både baserat på användare eller behörigheter. Det gör att Workspace Recruit fungerar lika bra för mindre bolag som för stora företag.

0
kronor kostar i snitt en felrekrytering
0
% använder sig av magkänslan i rekrytering
0
timmar kan du spara i reryteringsprocessen med hjälp av Workspace Recruit
0
% av kandidaterna tappar intresset i långdragna rekryteringar

Nyfiken?

Boka in en demo av plattformen där vi visar alla funktioner och möjligheter som finns baserat på ditt rekryteringsbehov!