employer branding

Bygg ert arbetsgivarvarumärke med Workspace Recruit

På en kontinuerligt föränderlig arbetsmarknad har företagens arbetsgivarvarumärke aldrig varit viktigare. Ta kontroll över hur potentiella, nuvarande och tidigare anställda uppfattar företagets Employer Brand med hjälp av smarta lösningar och enkel kommunikation.

Anpassa efter ert behov

Oavsett om du bara vill ta emot spontanansökningar via er hemsida, eller ha en komplett karriässida som vårdar och utvecklar ert Employer Brand, så erbjuder Workspace Recruit en lösning.

Jobbportal

Jobbportalen ger dig möjlighet att lista alla lediga tjänster ni har öppna på er egen hemsida med sömlös koppling till rekryteringsverktyget. Sätt smidigt upp en rekryteringsprocess för att ta emot ansökningar från kandidater som intresserar sig för er som arbetsgivare. Anpassa designen på jobbportalen helt efter eget behov och ge kandidaterna en behaglig ansökningsprocess.

Karriärsida

Med Workspace Premium har du möjlighet bygga er Karriärsida. Skapa ett första intryck som består! Låt kandidaten få en känsla för vilka ni är, vad ni står för och varför hen ska bli en av er! Ingen förkunskap krävs, utgå från en struktur och du är snabbt igång med att bygga er Karriärsida. Behöver du hjälp är vi bara ett klick bort!

hur du snabbt bygger en karriärsida

Lätt att använda

Intuitivt verktyg för att bygga upp karriärsidan. Med drag’n’drop och visuell editerare får du sidan på plats på nolltid. Ingen kodning krävs!  

Utgå från mallar

För att snabbt komma igång kan du utgå från färdiga mallar, både för hela sidan, och för mindre block.

Styla & designa

Sätt er egen prägel på karriärsidan med egna färger, typsnitt och look and feel för att matcha er nuvarande hemsida och grafiska profil.

Sömlös koppling

Lista alla era lediga jobb och spontanansökan och ta emot kandidaters ansökningar direkt in i rekryteringsverktyget. Karriärsidan blir landningssidan som kopplar samman er hemsida och rekryteringsverktyget, med sömlöst ansökningsförfarande för kandidaterna.

boka demo !

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit?
Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att rekrytera!

kontakta mig!

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan!

Ja tack! jag vill ta del av sommarerbjudandet!

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan!

Tack !

Vi hör av oss så snart vi kan!

hybrid

Tack !

Härligt att du är nyfiken på vårt rekryteringsverktyg.
Vi hör av oss så snart vi kan och bokar in en tid som passar. Vi hörs!

hybrid