Jobbannonsering

Syns du inte finns du inte - Med våra annonseringslösningar syns du där kandidaterna finns

Vi kan annonsering. Ta hjälp av våra annonspaket och nå ut med din jobbannons, antingen via några av Sveriges största jobbsökarsidor, social media eller varför inte en kombination av båda för att nå ut brett.

Vi hjälper dig nå rätt målgrupp med rätt innehåll så att du får rätt kandidat.

Nå fler potentiella kandidater med smart jobbannonsering

1 av 10 anställda söker aktivt nytt jobb, men majoriteten är villig att byta arbetsgivare om rätt möjlighet dyker upp. Detta är skillnaden mellan aktiva och passiva kandidater. De aktivt sökande kandidaterna nås lättast via jobbsökarsidor, medan passiva kandidater via sociala medier. Oavsett vilken annonseringslösning du väljer – säkra att jobbannonsen har rätt design, rätt innehåll och syns.

Annonsera i Workspace Recruit

Oavsett vilken typ av annonsering du är ute efter så kan Workspace Recruit stötta dig.

Jobbsökarsidor

Vi har samlat de största jobbsökarsidorna i ett paket för att göra det enkelt för dig. Med ett knapptryck kommer du ut på, Blocket Jobb, Jobbsafari, Monster, nischade jobbsökarsidor så som Ingenjörsjobb, Ekonomijobb, ITjobb och många fler. En lösning som passar om du vill komma ut brett med din jobbannons till kandidater som aktivt söker jobb.

Sociala medier

Vi målgruppsanpassar din annons så att den syns för rätt kandidater med rätt kompetens i deras nyhetsflöden, stories, messenger, annonsplaceringar och ett flertal placeringar på Facebook, Instagram och LinkedIn. En vass annonseringslösning för att nå ut med din jobbannons till passiva kandidater- de som inte aktivt söker jobb men som vid rätt jobberbjudande är villiga att byta arbetsgivare.

Läs mer om annonsering och få statistik i vår folder:

Kostnadsfri jobbannonsering

Har du en begränsad budget för din jobbannonsering? Med ett Premiumkonto kommer du även ut på alla de stora kostnadsfria jobbsökarsidorna med ett knapptryck. I annonspaketet ingår annonsering på Monster Global, Workspace Recruit, även möjlighet för Arbetsförmedlingen och Ingenjörsjobb. Paketet uppdateras löpande med nya kanaler för att kunna sprida din jobbannons så brett som möjligt.

boka demo !

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit?
Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att rekrytera!

kontakta mig!

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan!

Ja tack! jag vill ta del av sommarerbjudandet!

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan!

Tack !

Vi hör av oss så snart vi kan!

hybrid

Tack !

Härligt att du är nyfiken på vårt rekryteringsverktyg.
Vi hör av oss så snart vi kan och bokar in en tid som passar. Vi hörs!

hybrid