workspace premium

Analysera, effektivisera och automatisera din rekrytering

Få tillgång till avancerade funktioner, obegränsat antal rekryteringar, annonsera kostnadsfritt på några av de största jobbportalerna, maxa plattformen och minimera tiden du lägger på rekrytering.  

2 400 sek / Månad

det här får du i workspace premium

Ställ högre krav på ditt ATS (Application Tracking System) rekrytera effektivt, automatiserat och analysera utfallet. Workspace Premium är för dig eller ditt team som behöver interagera med varandra och kandidaterna. Skapa egna rekryteringsflöden, lyft kandidatupplevelsen till nästa nivå och lägg tiden på kandidaterna- inte administrationen.

Utöver alla grundläggande funktioner får du även tillgång till:

Kom ut bredare och mer effektivt!

Med Workspace Premium får du tillgång till en rad olika kostnadsfria annonseringsmöjligheter, men även unika paketerbjudanden som innehåller några av Sverige största jobbsökarsidor och sociala medier. Låt vår AI inspirera till en attraktiv annons så kommer du snabbt ingång med rekryteringen och ut brett med din jobbannons. Läs mer om Workspace Premium paketerbjudanden här.

Gör det enkelt för era kandidater!

Jobba med enkelhet för kandidaterna och bygg upp ansökningsformuläret efter behov. Behöver ni inte CV – ta då bort det. Behöver ni inte ett personligt brev, ta då bort det. Komplettera ansökningsformuläret med skallfrågor, eller samla in kandidaterna och hämta in mer information i steg två!  Påminnelsefuntionen gör det även enkelt för kandidaterna att söka vid ett senare tillfälle när det passar dem.

Ta ert employer brand till nästa nivå!

Med en Workspace Premium licens får ni tillgång till ett flexibelt och användarvänligt verktyg där ni kan bygga en proffesionell karriärsida! Lista alla era lediga tjänster med sömlös integration till rekryteringsverktyget, sätt upp spontanansökningar och ta vara på de kandidater som visar intresse för er som arbetsgivare och stärk ert employer brand. Har ni redan en karriärsida? Använd istället Jobbportal PRO- där ni kan lista alla lediga jobb direkt på er hemsida och få in ansökningarna direkt in i rekryteringsverktyget! 

rekrytera datadrivet och mätbart!

Samla in data, mät KPI:er och rekrytera rätt med några enkla knapptryck. Med Workspace Premium får du tillgång till statistikfunktioner som visar beteende av både dig som användare och kandidater som söker. Det är enkelt att analysera utfallet och följa upp de nyckeltal i rekryteringen som är viktiga. Du får även tillgång till historik både på rekryteringsnivå och för hela företagskontot.

Workspace Recruit funktioner

boka demo !

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit?
Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att rekrytera!

kontakta mig!

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan!

Ja tack! jag vill ta del av sommarerbjudandet!

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan!

Tack !

Vi hör av oss så snart vi kan!

hybrid

Tack !

Härligt att du är nyfiken på vårt rekryteringsverktyg.
Vi hör av oss så snart vi kan och bokar in en tid som passar. Vi hörs!

hybrid