workspace enterprise

Skapat av rekryterare för rekryterare och rekryteringsföretag

Workspace Recruit har utvecklats i över ett decennium av kravställande rekryteringskonsulter – och det märks. Smarta funktioner som gör det enkelt att scourca kandidater, ha dolda rekryteringar, dela profiler och mycket mer. Bygg er egna kandidatbank, dela kandidater med uppdragsgivare eller rekryterande chefer.

Workspace Enterprise gör det enkelt att rekrytera professionellt för rekryteringsföretag.

INTEGRATIONER OCH ANNONSLÖSNINGAR

Välj era egna annonslösningar eller ta del av de som redan finns. Välj era egna testverktyg, transfereringssystem, samarbetspartners eller ta del av de som redan finns. Håll det enkelt med Workspace Enterprise.

Kandidatbank och Sourcing verktyg

Arbeta effektivt och GDPR säkrat, med smarta sourcing lösningar, pipe stages och kommentarer. Dela tankar och profiler med kollegor. Workspace Enterprise gör det enkelt att rekrytera professionellt.

BEHÖRIGHETSNIVÅER OCH KUNDKONTOSTRUKTUR​

Håll enkelt koll på era uppdragsgivare eller avdelningar och alla rekryteringar ni hjälper dem med genom att sätta upp en tydlig och enkel struktur. Med flertalet behörighetsnivåer är det enkelt att administrera och sköta rekryteringsuppdragen. Workspace Recruit gör det enkelt att samarbeta i en och samma plattform med alla intressenter!

Få tillgång till nya funktioner först!

Att hela tiden ligga i framkant, testa nya tekniker, utveckla nya tänkesätt och implementera detta i Workspace Recruit- är en del av vårt DNA. Oavsett om du vill sitta längst fram eller bara åka med på rekryteringens förändringsresa, så säkerställer vi att du alltid har det senaste ett knapptryck bort.

Lisa alsterberg, roi rekrytering

Som senior rekryteringskonsult ställer jag väldigt högra krav på dels funktionalitet och enkelhet, men även effektivisering och automatisering i rekryteringsprocessen. Workspace Recruit har hjälpt med automatisera bort stor del av det administrativa i rekryteringen - vilket gör satt jag kan hantera fler uppdrag, på ett bättre sätt än tidigare. Workspace Recruit hjälper mig att hålla en betydligt högre kvalitet på mitt arbete både mot kandidat och uppdragsgivare.

Varför workspace enterprise?

Ett avtal, obegränsat med användare och Recruiter PRO licenser. Workspace Enterprise halverar tiden som läggs på rekryteringsprocessen, ger rekryteringskonsulterna och HR unika möjligheter till att hantera, kommunicera, mäta och följa upp KPI:er. Konvertera fler kandidater, kommunicera mer effektivt och personligt, skapa bättre relationer med alla parter, sourca, automatisera och integrera med era samarbetspartners. Några av Sveriges största rekryteringsföretag kan inte ha fel – prova ni också.

några av våra referensbolag

boka demo !

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit?
Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att rekrytera!

kontakta mig!

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan!

Ja tack! jag vill ta del av sommarerbjudandet!

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan!

Tack !

Vi hör av oss så snart vi kan!

hybrid

Tack !

Härligt att du är nyfiken på vårt rekryteringsverktyg.
Vi hör av oss så snart vi kan och bokar in en tid som passar. Vi hörs!

hybrid