workspace recruit ats

Ett enkelt rekryteringsverktyg som täcker alla behov

Lär dig det nya sättet att rekrytera med hjälp av RecTech, där decennier av rekryteringskunskap mynnar ut i smarta innovativa funktioner och lösningar som stöttar rekryteringsprocessen hela vägen från uppstart till anställning.

Boka en demo och se hur enkelhet möter omfattande komplexa funktioner i en av Sveriges största rekryteringsplattformar!

axplock av funktioner

Nedan listar vi ett urval av de funktioner som finns i Workspace Recruits rekryteringsplattform. Men! Vårt ATS är en levande plattform som hela tiden utvecklas både genom lansering av nya och vässa befintliga funktioner för att underlätta din rekryteringsprocess!

Kom ut brett med din annons

Workspace Recruit erbjuder ett brett urval av annonseringsmöjligheter – allt från kostnadsfri annonsering på jobbsökarsidor, målgruppsanpassad annonsering i sociala medier och betallösningar för jobbsökarsidor för att nå så många kandidater som möjligt.

Strukturera och organisera

Sätt upp en skräddarsydd rekryteringsprocess efter eget behov och få en snabb överblick av hela rekryteringen och alla kandidater. Bjud in kollegor för att samarbeta i processen – samla allt på ett ställe.

Automatisera rekryteringen

Sätt rekryteringen på Autopilot med hjälp av automationer och triggers, så kan du ägna dig åt det som verkligen räknas; kandidaterna.

Analysera, följ upp och effektivisera

Rekrytera datadrivet och fatta beslut baserat på fakta. Se var kandidaterna kommer ifrån, följ upp KPI:er och få en tydlig överblick över processer och aktivitet.

Stärk ditt Employer brand

Sätt upp en karriärsida med sömlös integration till rekryteringsverktyget och attrahera rätt kompetens. Ta hand om kandidaterna och hantera rekryteringsprocessen snabbt, enkelt och effektivt. Bygg upp din kandidatbank och håll kandidaterna varma med små enkla medel.

Sourca, searcha och anställ

Bygg pipe stages, skapa long list, shortlists och ha koll på hela flödet. Workspace Recrut är skapat av seniora rekryteringskonsulter som vet vad som krävs för att arbeta smart och effektivt med soucring, search och rekrytering.

Workspace Recruit funktioner

boka demo !

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit?
Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att rekrytera!

Ja tack! jag vill ta del av sommarerbjudandet!

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan!

Tack !

Vi hör av oss så snart vi kan!

hybrid

kontakta mig!

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan!

Tack !

Härligt att du är nyfiken på vårt rekryteringsverktyg.
Vi hör av oss så snart vi kan och bokar in en tid som passar. Vi hörs!

hybrid