Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Roi Rekrytering fortsätter tillväxtresan och krokar arm med Poolia AB

Vi startar 2022 med fantastiska nyheter! Roi Rekrytering och Workspace Recruit blir den 1 februari en del av koncernen Poolia AB och systerbolag med Poolia Sverige, Uniflex och Qrios.

”Vi har i över 10 år utvecklat en unik rekryteringsplattform, Workspace Recruit med hjälp av senior rekryteringskompetens och innovativ teknik. Vi kan idag erbjuda rekryteringslösningar med upp till 40% tidsbesparing med hjälp av AI och automation. Detta möjliggör tillgång till fler kanaler att nå ut genom och ger oss ytterligare vind i seglet. Det är ett spännande år vi går till mötes.”

Niclas Wate VD Roi Rekrytering

Hur påverkar det kunder till Roi Rekrytering och Workspace Recruit?

Inte alls! Vi siktar såklart på att alla kunder får nytta av vår utökade tillväxtkraft. Roi Rekrytering och Workspace Recruit kommer även imorgon att köra på som vanligt och som kund utgör detta ingen förändring.

Vi fortsätter som alltid att utmana rekryteringsnormerna och vidareutveckla rekryteringsplattfromen, Workspace Recruit till att bli ännu bättre och ser fram emot 2022.

Har du frågor är du såklart varmt välkommen att vända dig till Niclas Wate, VD, på niclas.wate@roirekrytering.se

 

Läs på DI här

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!