Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Vad är RecTech?

RecTech, en hybrid av rekrytering och teknik Traditionell rekrytering tillhör en bransch som har sett ungefär likadan ut under väldigt lång tid. Det har inte skett några större förändringar i branschen och processerna ser i mångt och mycket ut precis som förr. När man däremot talar om RecTech-branschen så talar vi om en modernisering och digitalisering av den traditionella rekryteringsbranschen.

Så känner du igen ett RecTech-bolag

  • Använder modern teknologi & AI
  • Ett proaktivt arbetssätt som inte bara håller sig ajour med digitala trender utan även driver dem
  • Stark rekryteringskompetens
  • Effektiva processer

 

Sammanfattningsvis kan man säga att RecTech står för ett tekniskt rekryteringsföretag där fokus ligger på modern teknik och tekniska lösningar där AI implementerats för att ge effektivare arbetsprocesser och kapa den administrativa bördan.

Nyfiken på hur du kan effektivisera din rekrytering?

Rekryteringsplattformen Workspace håller koll på hela rekryteringsprocessen: jobbannonsen, alla inkommande ansökningar, vilka kandidater som man har kontaktat och inte, kommunikationen med både kandidater och kollegor och mycket mer.  Allt detta med GDPR-säkra processer såklart. Läs mer om Workspace här eller boka en demo redan idag!

kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig och berättar om våra lösningar? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Boka demo

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit? Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att hitta rätt kandidat!